[]

instagram kullanmayan var mı

bana artık çok boş geliyor.




 
Var. Çıktığından beri toplam 1 yıl filan kullandım galiba.


  • allah yazdiysa bozsun  (09.04.22 09:25:21) 
Twitter kullanıyorum sadece onu da instagramcılar bastığına göre kullanan sayısı azalmış olmalı


  • tamam sakinim  (09.04.22 10:07:02) 
Ciktigi zamanki 1-2 yil kullanip silmistim. O zamandan beri kullanmiyorum. Instagramim yok demek t.c. Kimlik numaram yok demek gibi karsilandigi su gunlerde, kullanmayanlari gormek sevindirdi.


  • lynda.com  (09.04.22 10:16:14) 
Ben sözlük harici hiçbir sosyal mecrayı kullanmıyorum. Bunu da üstün görülmek için yapmıyorum, bana hitap etmiyor genel olarak. Sosyal medya kullanmayan bazı insanlarda alâkalı alâkasız her yerde bunu belli ettikleri için irrite etmeye başladı son zamanlarda. .


  • skzr  (09.04.22 11:08:23) 
Çok az bakıyorum. Belirli bir süreden fazlası boş. 5 dakikayı geçiyorsa zarar.


  • dissendium  (09.04.22 11:28:53) 
Hayır kullanmıyorum, hiç kullanmadım. 1 sene önce filan bir projemin sosyal medya hesabı olarak açmam gerekti, onda bile akıllı telefon kullanımını öğrenen ihtiyar gibi tek tek öğrenmem gerekti. Facebook hesabım vardı iletişim amaçlı onu da geçenlerde kalıcı olarak sildim ve artık hiçbir sosyal medya hesabım yok.

İşim de bilişim ile ilgili. Bu kadar ilgisiz olmak bana biraz kendimi sorgulatıyor. Yeni trendleri, internet mecralarını filan hiç merak etmiyorum. Fazla old school biriyim galiba...
  • burka  (09.04.22 12:46:18) 
Ben de kullanmıyorum. Hayatım çok boş zaten neyin resmini paylaşacağım.


  • peki madem  (09.04.22 12:55:14) 
Eskiden kullanmıyordum ama çevremdeki insanlar bana asosyal, psikolojisi bozuk ve gizli saklı birşeyler çeviriyor kesin bu, bakışı yüzünden tekrar açtım. Halkımız çok tuhaf gerçekten. Fazla girmem ama haftada yarım saat en fazla. onda da takip ettiğim hesaplar vücut geliştirme, uzay, doğa gibi hesaplar.


  • komando kani var bende  (09.04.22 13:00:08) 
Kendi adıma hiçbir sosyal medya aracı yok bende. Hepsi sahte hesap.


  • el conquerador  (09.04.22 13:18:21) 
Kullanmıyorum ama işim bunları kullananlara içerik üretmek... ironik espirilerden ve tezat yorumlardan usanmış durumdayım. sanki hayatımızı kurtaracak tek şeymiş gibi.


  • papa ikinci jambon  (09.04.22 23:12:55) 
var, hiç açmadım. ayrıca merak etmedim.


  • tantunisultansuleyman  (10.04.22 16:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.