[]

anne babaya izletmelik youtube kanalları

merhaba sevgili romalılar,
malum yerel kanallarda seviye yerlerde, anne babalar da dönüp dolaşıp tvde takılıyorlar. bir süre birlikte yaşamamız gerekiyor anne babalarla ama uyduruk tartışma programı veya insanın zekasına hakaret eden tv dizilerine de akşamlarımız kurban gidince insanın içi acıyor. neyse sözün özü anne babaya izletmelik, ilgilerini çekebilecek ve türkçe(altyazıya yetişemiyorlar) youtube kanalı önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. şu ana kadar bulabildiğim bir kaç tanesi; cep hikayeleri, ünsal ünlü, coşkun aral anlatıyor(son ikisi anneye daha az hitap etti) bir de refet gürkaynak hocanın kanalını göstermeyi planlıyorum. ama daha az didaktik, daha keyifli, sohbet muhabbetli kanallar açığı var gibi. katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler



 
İlgi alanları önemli

Kendine muhabir'in sokak röportajlarını severler mi?
www.youtube.com

Dağda ev yapmak isterler belki.
www.youtube.com

Güncel olaylar için Yavuz Oğhan iyidir
www.youtube.com
  • Mirket  (09.04.22 02:05:37) 
Dünyanın farklı farklı ülkelerinin tanıtıldığı videolar güzel oluyor. Ruhi Çenet'in videolarını izleyin mesela, geçen bir iki tanesini açtım, gayet güzel izlendi.

Veya Coşkun Aral'ın kanalı, son derece güzel bir kanal. Coşkun Aral yaşayan bir efsane zaten, anılarını bizzat kendisinden dinlemek bence büyük şans bizler için.

Armağan Çağlayan ve Hakan Bilgin'in kanalları da güzel. Güzel konuklar ağırlıyorlar ve söyleşi yapıyorlar.

Birde 'oradaydım' belgeselleri güzel. Tarihi olaylara tanıklık edenler, olayı bizzat anlatıyorlar.

Son olarak, 'relaxing nature music' diye bir kanal var, bakmanızı tavsiye ederim.

Müzik tavsiyesi isterseniz de, TRT radyo kayıtları var, dinlemenizi tavsiye ederim.

Edit: coşkun aral'ı yazmışsınız zaten pardon.

Bir iki tane daha kanal tavsiyesi vereyim; '+90' ve 'storybox'. Storybox ünlü markaların patronlarıyla söyleşi yapıyor, çok güzel.
  • el conquerador  (09.04.22 03:57:44 ~ 04:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.