[]

Bu daire gerçek mi?

www.sahibinden.com




 
bu piyasaya göre 1 adet sıfırı eksik yazmışlar gibi duruyor.


  • exitmusic  (08.04.22 19:48:19) 
Bu piyasaya göre bile 2.1 milyon etmez. Bi dümeni vardır muhakkak. "o dairemiz satıldı ancak size uygun başka dairelerimiz var" ayağı çekiyorlardır kesin.


  • Arthur Dayne  (08.04.22 20:11:49 ~ 20:13:06) 
tabii ki değil.

aradığınız zaman o dairenin satıldığını söylüyorlar ellerindeki muadil dairelerden bahsediyorlar. Fiyatları yazdıklarının 3-4 katı civarında tabii.
  • kirmizimsi  (08.04.22 20:11:55) 
değil. adam bütün ilanlarını ucuza yazmış. ayrıca atatürk mah. çok rahat bir yer değildir. yaşanacak yer değil.


  • false pretension  (08.04.22 20:13:45) 
Reklam yapmış, gerçekte böyle bir daire yok.


  • gabe h coud  (09.04.22 00:43:30) 
Emlak alım satım piyasasında ilginç bir dolandırıcılık yöntemi var. Bu daire öyledir diye asla demiyorum ama olay şöyle oluyor.

Çok cazip bir ilan veriyorlar. Telefon ediyorsun. Abi isteyen 4 kişi daha oldu gelmek üzereler diyor. Aman daire kaçmasın diye hemen kapora yollayayım diyorsun. Adamlar kaporayı aldıkları anda buharlaşıyorlar.

Yaygın bir yöntemdir. Aklınızda olsun.
  • Mirket  (09.04.22 01:09:01) 
Ben 2012 de orada oturmustum ataturk mahallesi icinde ismini hatirlamadim simdi bir site vardı 4 blokluk, daire oraya cok benziyor muhtemelen fotolar ordan, o zaman 1600 liraya oturuyordum, uzun lafın kısası gerçek değil.


  • mirty  (09.04.22 10:01:25) 
Sadece içindeki eşyaların toplamı o kadar eder zaten tabiki değil, yukarıda bir sürü yazan olmuş ben de yazayım yüksek ihtimalle dolandırıcı ya da denildiği gibi satıldı abi o sana şunu verelim diyecekler.

Not : İlanda eşyalı yazıyor o yüzden eşyaların ederinden bahsettim.
  • solo  (09.04.22 12:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.