[]

Kredi cekmek/kredi kartı kullanmak

Bir ürün alacağım. 10000 TL kredi çekmek(6 ay) ve 10000 TL kredi kartından (6 taksit) cektirmek

Hangisi daha uygun olur sizce, ona göre işlem yapacağım.


 
Kredi kart limitinizi zorlamayacaksa karta böldürün. Limit sorunu olacaksa kredi çekin.


  • nundu  (08.04.22 18:48:05) 
kredinin faizi var. taksidin faizi olmaz genelde.


  • jelly bear  (08.04.22 18:56:56) 
Taksit her türlü avantajlı olur.


  • neymis  (08.04.22 19:07:49) 
Vade sayıları aynıyken hangisine ne kadar faiz ödeyeceğiniz önemli. Dolayısıyla cevabınız; "hangisine daha az faiz ödeyecekseniz o" haliyle.


  • akhenaten  (08.04.22 20:18:24) 
Kredi çekmek genelde çok net bir şekilde çok daha pahalıya gelir.
Sadece faizi değil, belge masrafı, hayat sigortası gibi masrafları da olacak.

Faiz ve ödeme koşullarını öğrenince kredi kartınızdaki "taksitli nakit avans" kısmına da bir sorun. Kredi çekmeye göre daha ucuz oluyor genelde.
  • michael_knight  (08.04.22 21:05:19) 
Kredinin daha uyguna gelebileceği fikrini nasıl edindiniz? Sonuçta aldığınız tutardan fazlasını ödeyeceğinizi biliyorsunuzdur herhalde? :)


  • baal  (08.04.22 21:12:41) 
Faiz oranini ve nasil hesaplandigini anlayip ona gore karar vermen lazim, bunlar net bilgiler. Ama sallamak gerekirse cevap kredi karti taksidi zira kartlarin olayi bu, yoksa kimse kullanmazdi.


  • hot potato  (08.04.22 21:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.