[]

iletişim gurusu tatlı dilli ve saygın insanlar???

hani bazı insanlar vardır haliyle tavrıyla herkesi mest eder, iletişim gurusudur adeta. tatlı dillidir, ona hayır demek içinizden gelmez. ama böyle çok naif çıtkırıldım da değil, kesinlikle saygı duyulan, bir duruşu olan insanlar... onlarla vakit geçirirken kendinizi iyi hissedersiniz falan. aura mı ne bu bilmiyorum ama, nasıl böyle biri olunur? var mı etrafınızda böyle birileri, karakterleri hakkında neler söylersiniz?




 
onları taklit ederken için kendini videoya çekebilirsin
gönllü öğretmenlik yapabilirsin
gönüllü faaliyetleri
  • mantık  (08.04.22 18:13:02) 
Ben öyleyim. Karakteri çok yansıtmaz, çok insansever pozitif düşünceli biri değilim. Sadece sosyal becerilerim gelişmiş durumda.


  • Bruce  (08.04.22 18:27:40) 
Asla böyle biri olamam, bir yerde patlarım. Bu naiflikteki insanlara bir yerde tahammül edemiyorum. Böyle mıy mıy geliyorlar.


  • olaylar olaylar  (08.04.22 18:40:16) 
Modum yerindeyse öyleyim, değilse enerji harcamiyorum.
Genelde gördüğüm en büyük ortak özellik ılımlı olmaları diye düşünüyorum

  • kisa  (08.04.22 18:41:44) 
işte mıymıy olmayan versiyonunu kastediyorum, bir duruşu da olan saygı da gören, baymayan aynı zamanda


  • Mossy  (08.04.22 18:41:57) 
Benim kız arkadaşım böyle. Bir bara gittik. Yanımıza 15 kişilik Amerikan expat grubu geldi. 10 dk içinde hepsiyle tanıştı, ortak konular buldu ve hepsi çok doğal bir şekilde gelişti. Kendi süper gücümmüş gibi geliyor. Hiç bir sosyal durumdan çekinmiyorum. Ne yaparsak yapalım, nereye gidersek gidelim, ortamın yıldız çifti oluyoruz. Salıyorum Pikachu’yu ortama :)

Çok güler yüzlü ve kendine güvenen birisi. Aynı zamanda ayakları yere basar. Snob değildir, ulaşılabilir.
  • gabe h coud  (09.04.22 01:02:17) 
Var, bence ben oyleyim.

Edit: Ay ben yanlis anladim sanirim, ben oyle insanlarin gorur gormez kaninin isindigi falan biri degilim, ama kibar biriyim ve herkes saygili davranir, bunu kastettim.
  • sopiro  (09.04.22 05:57:21 ~ 05:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.