[]

Lige ne oldu

Futbolu takibi uzun zaman önce bıraktım. İyi de ettiğimi düşünüyorum türkiye ligine zaman/para harcamayarak.

Ama son günlerdeki tartışmaları gördüm. Magazini ilgimi çekti. Ne oldu da işler ligin tescil edilmemesi noktasına geldi?

Yani koskoca ülkenin en üst düzey atletik faaliyetlerinden birisi tescil edilmeyecek deniyor büyük skandal. Ne yaşandı bu kadar?

Her zaman vardı zaten sorunlar sıkıntılar. Nasıl bir seviyede ki usulsüzlükler?

 
Olay hakem hatasi vs değil.
Ligin ortasında hukuken uygun olmayan şekilde bilmem kaç tane hakem kenara alındı. Böyle bir şey ben hayatimda duymadim.

Sonra ardından bu karar durduruldu çünkü hukuki bir mantığı yok.
Ardından konusmalar vs basladi, istifalar basladi.

Yani olay sirf hakem hatasi degil.
Ha bana göre tescil edilmesin bahane oluyor gibi.
  • logisticsmanager  (08.04.22 09:36:42) 
Hakemlerin yarisini gorevden aldilar.

Tescil edilmemesi gibi bir sey soz konusu degil.
  • hlot  (08.04.22 10:08:13) 
konunun başlangıcı hakemlerin usulsüz olarak görevden alınmaları.
ancak tescil iptaline gelmesi maçlara klasman dışı hakemlerin atanmasıyla ortaya çıktı.

yani yetkisi olmayan hakemler süper lig maçlarında var/avar hakemi oldular.

bu önce maçlar için iptal istemlerini getirdi takımlar tarafından. işin ucu farklı yerlere dokunursa lig de iptal edilebilir ama ben buna ihtimal vermiyorum.
  • teritori  (08.04.22 10:38:38) 
Bu bir surecin sonu. Denetleme veya ceza mekanizmasi olmadigi icin gerek klupler gerekse tff olayin civkini cikardi

Bir anda olan birsey degil 10 yillik bir surecin sonu.
  • duyurukullanıcısı  (08.04.22 13:03:40) 
Konu hükümet tarafından Trabzon'un kollanması. Trabzon'un maçlarının şikeli olması dedikoduları. Trabzon maçlarında ve "Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray maçlarında" hakem kararlarının açıkça farklı olması.


  • boray eris  (08.04.22 13:39:00) 
tescil edilmemesi biraz büzük ister kim neden teslim etmeyecekmiş?
Trabzon ezdi geçti en yakın rakibine 13 ezeli raiplerine 15 25 30 puan fark atmış. Beşiktaş galatsaray feenrbahçe hepsi teknik direktör değiştirmiş başarısızlıkları yüzünden
ligden düşen takımlar hakemleri bahane edip lig tescil edilmesin martavalı okuyorlar böylelikle ligde kalacaklarını hesap ederlerken baktılar pabuç pahalı 2 başkan istifa etti kulüplerinden.

sanılıyor ki sadece fenerbahçe galatasaray beşiktaşlı çocukalr var bu ülkede.
youtube.com

www.youtube.com

yani tescil edilmesin diyip trabzonspor un gül gibi şampiyonluğuna leke getirmeye çalışan taraftar bozuntularına lafım 20 senedir bu iktidar da trabzon kaç şampiyonluk görmüş?
yani işin özü tescil etmeyenin alnını karışlarlar.
  • jamswety  (08.04.22 16:08:13 ~ 16:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.