[]

1000 mbps'ye kadar Fiber altyapısı olan sitede superonline mı ttnet mi?

Taşındığım evde ttnet kullanıyordum memnundum yeni yerde altyapı fibere müsait, ttnet taahhüt bitti, superonline'a mı geçsem yoksa ttnet'i mi yeniletsem ne dersiniz? yoksa başka bir servis sağlayıcı mı önerirsiniz? önemliyse yer ankara/etimesgut

ttnet'te ekstra olarak sorunlarımı daha kolay çözebiliyorum çalışan bir arkadaş vasıtasıyla.

superonline 100 mbps internette çok çok farkeder mi? hız, tutarlılık gibi konularda?

bonus soru, 3-4k tl civarı buzdolabı almam lazım, spot mu yoksa regal vb.. gibi fason sıfır mı?
bir de l koltuk var mı denk geldiğiniz uygun fiyatlı? 5k tl max

 
hangisi ucuz ise o benim tercihim olur. bir de ikisi de fiber değil mi? ikisi aynı altyapıyı kullanmıyor genelde. 2 farklı fiber altyapısı da var mı sizin orada. bizim burada superonline var mesela sadece fiberde.

buzdolabından anlamam swh. l koltukta burada satanlar oluyor arada görüyorum ya da başka yerde 2.el temiz bulunur bence.
  • belkider  (07.04.22 18:10:53) 
üçüncü bir alternatif olarak, eğer varsa turknet.


  • kaptankedi  (07.04.22 18:13:03) 
Turknet, yoksa Superonline.


  • anatomik  (07.04.22 19:37:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.