[]

Acayip lezzetli çorba

Tarifleriniz varsa alabilirim




 
kıymalı tarhana yapsanıza hem çok basit hem çok kolay. olayı önden soğanla baharatla kıymayı kavurup üstüne tarhanayı yapmak. lezzet şahane.

taze sarımsak ve parça et varsa çakma şıveydiz olabilir. eti pişirip üstüne taze sarımsak, pırasa soğan atıyonuz biraz da öyle çeviriyonuz sonra suyunu ekleyip yoğurtla terbiyeliyosunuz. varsa hazırda nohut at içine, bi de yağ yaktın mı üstüne of mis.

üçüncü en lezzetli çorba balkabaklı sebze çorbası. soğanı kavur, balkabağını üstüne ekle azcık suyla yirmi dakka pişsin. bi avuç karabuğday az zerdeçal kaynar suyu ekle, on beş dakka daha pişir. blenderla çek. ben içine taze soğan dereotu falan yeşil baharat da seviyorum ama bunlar opsiyonel. afiyet olsun.
  • evde liyakat kalmamis  (07.04.22 16:05:18) 
çorba sayiliyor mu tam bilmiyorum ama eksili terbiyeli sulu köfte çok lezzetli oluyor. ben youtube' da hatice mazi'nin tarifini denemistim.


  • pikap  (07.04.22 16:12:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.