[]

gate io'ya birkaç yıl hiç giriş yapmazsam

hesabım kapanır ya da zorluk çıkarırlar mı sonradan?
0.12'den aldığım coin 0.01'e kadar düşmüş. eski haline gelmesi 10 yılı bulur en az.



 
Bi şey olmaz en fazla tekrar kimlik doğrulaması ister. Ayrıca 2 günlük bi ralliye bakar abi coin piyasası, karamsar olma bu kadar.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (07.04.22 13:25:18 ~ 13:47:46) 
hangi coin merak ettim.


  • tiny penny  (07.04.22 13:29:10) 
bloktopia almıştım. kardeşim acayip gaza getirdi metaverse şöyle iyi böyle teknoloji falan sonuç ortada. yıllardır borsayla uğraşan birisi olarak bu coin saçmalığına bir anlık gafletle para kaptırdığım için kendimi affetmicem.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.04.22 13:49:18) 
Ben Blok'u 0,030'dan alıp 0,16'da satmıştım, sanırım baya hype olmuştu o nedenle satmıştım, yoksa ben de tutacaktım elimde ama dediğim gibi piyasa şu an berbat Btc stabil hale gelmedi, eğer bu aşamada biraz daha tutunup yükselirse altlar da yükselir eski ATH'sine illa ki gelir. Blok benim hala sevdiğim bi proje bu arada nakitte olsam şu an toplardım :)


  • Kaleci Saçlı Forvet  (07.04.22 13:53:44 ~ 13:59:14) 
soruya cevap: yok canım ne olacak. şu ana kadar uzun süre kullanılmadığı için kapanan hesap gate io özelinde duymadım.


ikinci olaraksa, şahsi fikrim bloktopianın şu an satılacak değil alınacak zamanında olduğu yönünde. konsept itibarıyla hype'ı olabilecek bir proje; arkasında bu hype'ı harlayabilecek önemli yerli yabancı influencer'ları var, listelenebileceği daha büyük borsalar var, ayrıca atl'sine de yakın seyrediyor fiyatı. bu sebeplerden ötürü 0.015'lerden aldım ben tutuyorum.
  • gibicibicis  (07.04.22 14:08:23) 
yani yeni bir borsada listelenme haberi çıkmış ve metaverselerin beklenen rallisi henüz başlamadı, 0,06ları bu sene görebilme ihtimali var gibi ama bildiğim bir coin değil açıkçası. İleriye dönük tahminlere baktım, 2026'da 1 usd falan diyorlar ama önümüzdeki yıl bitmeden hiçbir tahmine itibar edemem ben şahsen. Kasım civarı almışsın herhalde, ath'a yakın bir fiyattan, kötü olmuş hakikaten.


  • tiny penny  (07.04.22 14:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.