[]

Elektrik süpürgesi önerisi

Merhaba, toza inanılmaz alerjim var. Bu yüzden kaliteli bir süpürge almak istiyorum. Tercihen toz torbalı, güçlü, uzun vadede kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Model ya da alırken nelere dikkat edebileceğim hakkında önerileriniz varsa memnun olurum. Bütçede max bir sınır belirlemedim. Önemli olan iyi süpürmesi. Teşekkürler.




 
Dyson'lari arastirabilirsiniz, cilgin emis gucleri var, kablosuz olanlarin bile.

Kablosuz olanlar buyuk rahatlik, sarji uzun giden modellerinden alirsaniz (V10 ve uzeri) rahat edebilirsiniz.
  • taurina  (06.04.22 22:27:46) 
Dyson+robot süpürge.


  • westblack  (07.04.22 09:32:28) 
Miele c3 cat&dog. Dyson'in büyüsüne kapılmayın. Miele ürünlerini 20-30 yıl nasıl kullanılır kafa patlatarak üretiyor. Mutlaka turbo başlıklı model olacak. Fiyati uygun diye başlıksız almayın.


  • baal  (07.04.22 10:19:30) 
sizin ilacınız dyson.

evde habire hapşıran bir annem vardı. dyson kablosuz süpürge + robot süpürge kombinasyonu ile sıfıra indi.
  • delidir yakalayin  (07.04.22 10:23:20) 
Electrolux Pure C9 tavsiye ederim.


  • catamenia  (07.04.22 11:13:52) 
dyson + robot u kullanıyorum. dyson v15 (v8 de iş görür) robotum da roborock s5 max.

alerjik rinitim var, 2 yıldır hiç hapşurmadım. çok memnunum.
  • benaslinda  (07.04.22 11:22:19) 
nilfisk alma, o kadar söyleyeyim.


  • tiny penny  (07.04.22 13:28:24) 
Miele'nin toz torbalı modellerini öneririm, Miele C3 Cat&Dog olabilir. Daha uygun fiyatlı olarak Electrolux PD82-ALRGT olabilir.


  • iustitia omnibus  (07.04.22 14:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.