[]

spor yapmadan protein tozu kullanılır mı

kullanacağımdan değil de aklıma geldi. spor yapmayan biri protein tozu kullansa kaslanır mı?




 
Protein ihtiyacı sadece spor yapanlara özel bir durum olmadığı için haliyle alınır, protein tozu normal protein kaynaklarının pratikleştirilmiş hali sadece. Hatta yumurta ile birlikte vücutta kullanılabilirliği en yüksek olan protein kaynağıdır whey. Protein tozunu sadece sporcular kullanır algısı çok doğru değil.

Ha bununla birlikte diğer soruna gelecek olarak kaslanmazsın, o çok alakasız bir konu. Kas inşası için çok başka süreçler var.
  • Kaleci Saçlı Forvet  (06.04.22 16:59:29 ~ 17:02:36) 
Protein tozu kas yapan bir şey değil, bol bol et, yumurta tüketerek durduk yere kaslanamayacağınız gibi protein tozu tüketerek de kaslanamazsınız.

Ama ihtiyacınız olandan fazla protein alırsanız bunlar yağa çevrilip depolanacağı için yağlanarak kilo alırsınız.
  • akhenaten  (06.04.22 17:08:28) 
felclilere, ameliyatlilara falan da yazar doktor hatta. bildigin besin iste. neskuik’in faydali olani.


  • alperz  (06.04.22 17:49:28) 
eğer gün içinde aldığın protein miktarını az olduğunu düşünüyorsan spor yapmasan da alabilirsin. eğer masa başı bir iş yapıyorsan kaslanmazsın. spor yapmıyorsan protein tozu kas yaptıran mucizevi bir ürün değil.


  • false pretension  (06.04.22 18:09:02) 
Üstteki cevaplara ek olarak, fazlası karaciğeri yorar diye hatırlıyorum. Spor yapmayan biri fazla et yerse, yumurta yerse, protein kaynaklı besin tüketirse göbeklenir, kaslanmaz +1


  • John Bloor  (07.04.22 10:11:36) 
kilo almak isteyen zayıf insanlara kullanılması tavsiye ediliyor çoğunlukla.


  • ravenudon  (07.04.22 11:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.