[]

goz ameliyati olanlar

astigmat ve miyop var (derecelerini bilmiyorum) bu kisi goz ameliyati olmak istiyor ama hala nispeten yeni bir tedavi yontemi oldugu icin bazi cekinceleri var. ote yandan yuz yildir gozluk kullaniyor olmaktan artik cok bikmis. ameliyat olaun mu bu kisi? tavsiye eder misiniz olanlar? ya da kotu bir senaryo yasayan, duyan, goren var midir?




 
Ameliyatla lazeri kast ediyorsunuz herhalde. Artık yeni bir tedavi yöntemi degil; Türkiye'de bile 25 senedir falan uygulanıyor.


  • crimson man  (05.04.22 23:02:14) 
Sevgilimin gözünün içine lens koyacaklar öyle bir ameliyattan mı bahsediyorsunuz?(ICL diye geçiyor) Henüz sipariş verildi bir aya gelecek sırayla iki göze de takacaklar, internette %99 başarı oranı diyor doktor da güven verdi. Tabii daha az yapılan bir şey bu ama kısa sürede hallediyoruz diyor doktor.


  • nhk ni youkosu  (05.04.22 23:26:46) 
benim gördüğüm tek problem bazı insanlarda ekstra ışık hassasiyeti yapması, benim eski şirkette bi eleman bilgisayarı güneş gözlüğü ile kullanıyordu o yüzden. benim gibi ekmeğini pc'den çıkaran birisi için kabus senaryosu olduğu için ben yaptırmayı düşünmüyorum. ama buna karşılık binlerce mutlu hasta vardır mutlaka.


  • roket adam  (05.04.22 23:43:34) 
Göz yapınızın , olacağınız ameliyat türüne uygun olduğunu mutlaka birkaç doktordan teyit ettirin.Ve alanında gerçekten iyi doktorları seçin,3-5e bakmayın.Çünkü giden geri gelmiyor.
Benim göz yapım ,doğuştan gelen bazı sıkıntılardan dolayı, ameliyatların riskini yükseltiyordu ve maalesef kötü senaryolar gerçekleşti. Ama ameliyat ta olmak zorundaydım.

  • arenas  (05.04.22 23:56:26) 
20 yıllık gözlük kullanıcısıyım. Olmayın. Hiçbir zaman gözlükle gördüğünüzden daha net göremeyeceksiniz. Numara büyüme riski var. Ameliyat komplikasyonlarından bahsetmiyorum bile.


  • Arthur Dayne  (06.04.22 01:38:27) 
3 sene oldu. Bir şikayetim yok. Hassasiyet eskiden de vardı ışığa karşı. Bir tık arttı diyebiliriz. Ama lens olmadan görmenin konforunun yanında benim için bir hiç diyebilirim. Bu hassasiyet ilk 6 ay çok fazla oluyor. Sonra geçti mi yoksa alıştım mı tam bilemiyorum.


  • cilekli krep  (06.04.22 10:26:32) 
18 yıl önce yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yok.


  • auroraaurora  (06.04.22 13:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.