[]

Tivibu vs Turkcell TV+

Merhaba arkadaşlar.

Halihazırda evimde Tivibu Süper Paket ile 35 mbps TTnet fiber internet kullanıyorum. Taahhütüm bitmek üzere ve Türk Telekom'un önerdiği ve benim Turkcell'den aldığım teklifler aşağıdaki gibi:

Tivibu Süper Paket + 35 mbps fiber internet - 24 ay x 164 TL
TV+ Ekstra Paket + 50 mbps fiber internet - 24 ay x 160 TL

Evimde 2 firmanın da fiber altyapısı var, ikisi de IPTV olacak şekilde kullanılacak.

Açıkçası Tivibu'dan bu zamana kadar memnundum ancak son güncelleme ile bana göre batırdılar.

Sizce TV+ geçmeli miyim, yayın kalitesi ve hızı Tivibu'yu aratır mı?

 
Kanka ben de tam tersini düşünüyorum. Ben de babamın evinde turkcell den çok memnumdum. kendi evimde yoktu fiber. Mecbur Telekom baglattik. Hoş sorun da yaşamadım ama fiber gelsin de Türkcell e geçeyim diye bekliyorum. Belirgin hiçbir fark yok. Telekoma artı yazilabilecek parali film havuzu daha geniş. Ayrıca investigation discovery kanalı, Turkcell de yok. Bu kadar.


  • allah yazdiysa bozsun  (05.04.22 23:14:10) 
turk telekom rezalet. aynı üstteki arkadaş gibi aile evinde turkcell vardı kendi evime taşındığımda sadece telekom altyapısı var diye onu bağlattım. sistem yavaş ve işlevsiz bi yerden sonra aynı kanallar var. geri sarma özelliği turckll tvye göre rezalet. telekomda sadece 30sn-1dk-5dk olarak geri sarabiliyorken turkcellde istediğin dkya geri sarabiliyorsun. ayrıca telekomda geri sardığında yayın çat diye kesilip canlıya dönebiliyor. ekran bozulması ve ses barının ekranda takılı kalması gibi sebeplerden 4 kere cihaz değiştirdiler her seferinde aynı cihaz geri geldi. kumanda çok hantal ve kullanışsız. kısacası telekom pişmanlık. tek iyi yanı bence filmler daha iyi kategorize edilmiş ve sanki daha geniş skala.

ben değiştiremediğim için telekomdayım. imkanım olsa turkcelle atlarım.
  • funtastic  (06.04.22 16:55:06) 
turkcell tv+'tan çok memnunum. yani alırken "geri sarmak ne işe yarayacak ki" diyordum ama gerçekten 24 saate kadar geriye sarabilmek mükemmel bir şey. tivibu'da bu özellik yoksa, veya özellikle tivibu tercih etmenizi gerektirecek ekstra bir kanal vs. durumu yoksa sırf bunun için bile tv+ önerebilirim. 2017'den beri hiçbir sıkıntı yaşamadım. superonline fiber internet'te modemden dolayı wifi sorunu yaşadım, ama kabloyla bağlı olduğu için tv+ yine sıkıntı çıkarmadı. modemi değiştirdiler, wifi sorunum da kalmadı.


  • kibritsuyu  (06.04.22 17:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.