[]

temyiz sonucu sorgulama

merhabalar, süregelen bir dava ile ilgili bir soru sormak istiyorum.

Kısaca bir dava var ve temyize gidildi. Şu anda yargıtay kararı bekleniyor. Bugün 4060'a sms atarak sonucu sorguladığımızda karar verilmiş görünüyor ancak uyap vatandaşta herhangi bir gelişme yok. Bize gelen sms'te de ocak tarihli bir temyiz kararından bahsediyor. Bilgisi olan tarihin neden ocak ayını gösterdiğini ve uyap'ta neden henüz birşey görünmediğini açıklayabilir mi? Teşekkürler.


 
şu linkleri bir deneyebilirsiniz.

www.turkiye.gov.tr

vatandasilam.yargitay.gov.tr

vatandasilam.yargitay.gov.tr

uyap vatandaşta, yerel mahkeme dosyasının haricinde bir de yargıtay bölümü olması lazım. yerel mahkemede gözükmese de yargıtay bölümünde gözükmeli.

hala gözükmüyorsa, yarın yerel mahkemeyi arayarak bilgi alabilirsiniz. bir de ocak ayında verilmişse aslında tebligat yapılması gerekirdi bunca sürede.
  • gottacatchemall  (05.04.22 21:46:11 ~ 21:47:47) 
Belirttiğiniz linkleri kontrol ettim. Dava hala açık görünüyor. Ancak SMS sorgusu yaptığımda temyiz sonucu "onandı" olarak görünüyor.


xxxx nolu dosyada 26/01/2022 tarihinde temyiz sonucu dönmüştür karar sonucu onama.

Yarın yerel mahkeme ile iletişime geçmeye çalışırım. Teşekkürler cevabınız için.
  • mry gc  (05.04.22 22:57:03) 
yargıtay ilamları verildikten bir kaç ay sonra tebligatlar falan yapılıyor. onama çıkmışsa ilk derece mahkemesinin karar onanmış demektir


  • paintov  (06.04.22 00:36:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.