[]

Bekar erkek için yemek yapma problemi

Selamlar. Yemek yapmayı çok bilmiyorum. Elimdeki malzemelerle nasıl yemek yapwbileceğimi anlatan bir uygulama veya site var mı?




 
Googlea yemek adını yaz ilk gelen siteye gir. Nefisyemektarifleri ya da yemek com gelir zaten. Video izlemek uzun iş gerek yok


  • birmilyonunvarmi  (05.04.22 16:30:51) 
Youtubeda nefesyemektarifleri kanalı çok güzel. Tavsiye ederim.


  • stejerners  (05.04.22 16:50:09) 
hemen her şey youtube da var. italyan pizza dan tutun alman pastasına kadar herşeyi artık yöresinin malzemeleri ve teknikleriyle yapabilirsiniz. tarifler açık ve anlaşılır. biraz vakit alır el hızı kazanmak ama sonuçlar büyük bir hata yapmadığınız sürece normale yakın çıkıyor. el ayarınız oturcukça bu sonuçlar iyileşiyor. bol bol deneyin ne seviyorsanız yapabilirsiniz bence.


  • erty_ksk  (05.04.22 16:59:31) 
Eskiden profesyonel bir şekilde aşçılık yapmış, bunun üzerine eğitim almış birisi olarak YouTube'a "Yakışıklı Yemek Tarifleri" yazmanı tavsiye ederim. Şefi şahsen tanımıyorum ama mesleki tüm sırları/püf noktaları en ince ayrıntısına kadar söylüyor.

Standart yemek haricinde mutfak işi biraz da macera, keşif işidir. Malzemelerin birbiriyle uyumu konusunda damak tadı da gerektirir.
  • skzr  (05.04.22 18:02:34) 
  • limonlu eksi  (05.04.22 18:17:02) 
Çok kolay kardeşim, böyle böyle öğrenicen. Sulu yemeğin temeli azıcık yağda sopanı kavur, salça ekle, onu da kavur. Bi buçuk litre kadar sıcak su koy. İçine nohut atarsan nohut yemeği, fasulye atarsan kuru fasülye, patates atarsan patates yemeğin olur. İstersen et doprayıp içine atıver. Nohut ve fasülyeyi bi gece önceden suda ısla yalnız.

Atla deve değil, çok basit.
  • antihero  (05.04.22 20:15:34 ~ 20:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.