[]

banyoyu yaptrcaz var mı bu işlerle ilgilenen?

kendisi olur tanıdığı olur seramik, küvet, klozet yapı kimyasalları gibi ihtiyaçlarımız var. tanıdığı falan olan varsa istanbul anadolu yakasında süper olur.
rentts at gmail com
dan ulaşablrsiniz. muck


 
bauhaus un falan ustaları oluyo hocam onlara bi bakıver, bilmemnereli memet ustalara güvenme. yoksa usta deneysel çalışır, demedi deme.


  • deeperdown  (12.06.10 23:50:44) 
hevipeyra'ya bi mesaj cak


  • compadrito  (12.06.10 23:54:05) 
bauhaus doğru tercih olur zira bu tarz işlerde malzemenin fiyatı bellidir üç aşağı beş yukarı aynı kalite malların fiyatları aynıdır ama gel gör ki işçilikten adamın belini büküverirler. 2000 tl lik maliyeti olan iş için neredeyse 1000 tl işçilik alırlar. bilmediğin işini ustaya sakın yaptırma sonradan başın ağrır.


  • seyduna6687  (12.06.10 23:56:08) 
kullanılan boruları mutlaka şu kırılmaz borulardan kullanın ayrıca ustaya bi kağıt imzalatın herhangi bi kaçak durumunda ücretsiz gelip yapacağı hakkında. biz imzalattırdık çok rahat ettik daha sonra bi kaç kere akma yaptığı için usta bedavaya gelip yaptı.


  • buffy de vampir sayilir  (13.06.10 00:33:21) 
bauhaus gibi dandik yerlerden mal alma adam cagirma gibi gaflete düsmemenizi öneririm.


  • aheste cek kurekleri millet uyanmasin  (13.06.10 00:51:29) 
@aheste cek kurekleri millet uyanmasin
nabcaz ula uzaydan mı getrcez? bauhaus dandik, ustalar anlamıyo...

  • rentts  (13.06.10 01:10:44) 
Aslında sana yardımcı olup biraz ekmek yemek isterdim ama hiç bişi yapmak istemiyorum şu aralar.

Şöyle yap bence:
Koçtaş a gidiyorsun, oradaki ilgili personele derdini anlatıyorsun. Genel olarak beraber çalıştıkları mimarları ve bu gibi tamirat-tadilat işlerini yaptırdıkları ekipleri var koçtaşın. Gelip yardımcı oluyorlar. Malzemelerin fiyat ve kalitesi ise bence uygun düzeyde. Ama sen yine de fiyat al bi kaç yerden. Sen yorulmayasın diye: www.koctas.com.tr

Ulan ben mi teklif verseydim acaba. Neyse. Hava çok sıcak, terliyorum, canım sıkkın, bunaldım bide.. Hoff.
  • belesh  (13.06.10 02:06:36) 
444 0 719 derya dekorasyon. profesyonel ve kurumsal bir yer. fiyatı sor fazla gelirse bana ulaş bir de ben sorayım.

onun dışında herhangi bir assistace hakkın varsa kullan onu, mesela banka kredi kartının assistance hizmeti varsa, evin sigortası varsa, back-up kartın varsa ara bi fiyat versinler yapsınlar.. onlar aracılığıyla yapacağın için işi yapan kimse sözleşmedini kaybetmek istemez ve adam gibi yapar. adam gibi yapmasa bile aradığınızda karşınızda muhattab bulabileceiğiniz bir aracı kurum olur.
  • acemioglan  (13.06.10 02:07:43) 
Ustayı bulun, onun tanıdığı yer vardır. Usta tavsiyesi verebilirim.


  • sourlemonade  (13.06.10 06:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.