[]

uçak bileti: sadece el bagajı

selamlar,

yurtdışı uçuşu için bir bilet yakaladım, ancak sadece "el bagajı" olarak limit var. bildiğim kadarıyla el bagajı türkiyede 4 kg ile sınırlı.

eğer el bagajından fazla eşyam varsa havalimanında ekstra ücret ödeyerek bu sorunu ortadan kaldırabiliyor muyuz?

bilen arkadaşlar aydınlatabilirse çok müteşekkir kalırım:)

 
hangi havayolundan nasıl bir el bagajı limiti aldınız bilmiyorum ama 4 kg epey düşük. böyle limit veren havayolları limit aşımında bir güzel öperler ve fiyatı normal bilet fiyatına getirirler.

detaylı bilgi verirseniz ona göre yazalım.
  • rosencruz  (05.04.22 02:05:16) 
burada çoğu değilse en azından bir kaç kişi bol bol yurtdışı uçuşu yapmıştır. uçağa bindiğiniz son kapıya kadar özellikle low cost havayolları her şeyinizi inceler tartar. sağa sola bir kenara valiz, çanta bırakmak falan bunlar uluslararası havalimanlarında mantıklı işler değil. yakalanırsanız başka başka müeyyideleri olur. canınız sıkılır.

havayolunuz 4 kg dediyse bir sırt çantası ya da ufak bir el çantası ile binin uçağınıza. şansınızı zorlamayın. sonra başınız ağrır.
  • rosencruz  (05.04.22 02:22:02) 
4 kg pek duymadım. Sizinki tahmin gibi geldi bana. 8 kilo muhtemelen. Pegasussa eğer kilo sınırı yok ama tek parça olmalı. Bir sırt çantası bir de kabin bagajı olmuyor yani. Ama değilse genelde bu kombinasyona izin verilir.


  • but that was just a dream  (05.04.22 04:03:31) 
el bagajı dışında bir şey götürme planın varsa mutlaka bagaj hakkı olan bir bilet al. havaalanında alırsan kilosuna dolar bazında ücret alıyorlar, mağdur olursun.


  • roket adam  (05.04.22 09:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.