[]

Amazon.com-Alışveriş

Buradan daha önce hiç alışveriş yapmadım, bi saat alacam fiyatı 1000 dolar civarı, bi aksilik yaşama ne bileyim saatin bana ulaşamama gibi bir durumu olabilir mi dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkür ederim.




 
Adres olarak Türkiye’yi seçince gönderirim diyorsa ulaşır. Satıcının Amazon’un kendisi ya da saatin markasının kendi dükkanı olmasına dikkat edin. Değilse bile yorumları iyi satıcı olsun.


  • orient blue  (04.04.22 16:54:29) 
"ships from amazon" yazmıyorsa alma.


  • catamenia  (04.04.22 16:55:40) 
bugun basimiza gelen olay: saticisi amazon olan yaklasik 3bin liralik bir elektronik almistik, bugun teslim edildi. dis kutu sapasaglam, bildigimiz amazon kutusu. acinca icinden cikan kutu yamuk yumuk bozuk bir formda. icini acinca da bos cikti. amazonu aradik kamera kaydina bakip 4-5 gune donus yapacaklarmis. bekliyoruz bakalim. ilk defa boyle bir sey geliyor basimiza umarim sorun olmaz.


  • in vino veritas  (04.04.22 17:06:59) 
in vino veritas-aloha snackbar böyle şeylerden çok çekiniyorum o nedenle tedirgin oldum biraz.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (04.04.22 17:12:59) 
Hızlı kargoda muafiyet 150 avroya düşüyor 1 Mayıs itibariyle. Ona dikkat edin. Aksi halde eşyaya gümrük beyannamesi açmanız gerekecek.


  • 1965  (04.04.22 17:28:32) 
amazon ki daha once onlarca cok yuklu fiyatli alisverisim oldu kendilerinden tek bir kez bile magdur olmadim alisverislerimde. ozellikle elektronik almak icin internette kullanilabilecek en guvenilir pazaryeri bence kendileri. sistemleri cok hantal ama o dogru. muhtemelen bir yanlislik oldu diyerek yeniden gonderecekler siparisimi ama beklemis olacagiz fazladan birkac gun. tabii sorun bizde degil diyerek isin icinden cikma ihtimalleri de var ki bu durumda hakkimizi nasil ispatlariz bilemiyorum. yalniz ayni sorun trendyolda filan olsa uzerine bi bardak soguk su icerdik ama amazon oldugu icin urunumuzun gelecegi konusunda iyimserim.


  • in vino veritas  (04.04.22 18:01:46) 
Bu alışverişi yapacağınız tek bi yer varsa o da amazon’dur bence. Diğerleri de ilgili ama sorun çözmede amazon gibisi yok


  • her giriste sifresini unutan adam  (04.04.22 18:19:59) 
Saatin Türkiye satışı neredeyse 2 katı Amazon'da bi problem çıksa bile en azından çözüm de sunuyorlar deyip siparişi verdim arkadaşlar, teşekkür ederim.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (04.04.22 18:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.