[]

Sigarayı bıraktım 3. Günüm

Bazen lan niye bıraktım ki ne güzel içiyodum kendimi zora soktum gibi salakça düşünüyorum ama uzun zamandır maddi ve sağlık açısından bırakmak istiyordum. 2 gündür hiç dışarı çıkmadım sigara kokusuna ya da içene rastlamadım. Akşam sigara içen arkadaşla sigara içilen yerde oturacağım elimden bi kaza çıkmaması için ne yapabilirim.




 
irade


  • yonetmeninnotdefteri  (04.04.22 11:07:26) 
Önceki duyurunuzu hatırlıyorum.İyi gidiyorsunuz kaldı ki sigara içmenin güzel bir tarafı yok ki. Leş gibi kokutuyor zararları da cabası. Kendiniz için azıcık iradeli olun. Zor olabilir ama imkansız değil.


  • Bartebly  (04.04.22 11:19:51) 
İlk 1 hafta nefes dahi alamazsın,zehir gibi geçer.
Sonraki 3 hafta yada toplamda bir ay bir miktar %15 civarı hafifler
Eğer bir ayı atlatırsan ve başka şeylerle meşgul olursan daha kolay olur

Bence 6 ay dayanabilen kişi bu işi başarır.
  • cakmayazar  (04.04.22 12:05:11) 
Tebrikler!
Bence arkadaştan rica etseniz ve sigarasız kısımda otursanız daha iyi olur. Zamanla sigarasız kısma alışınca artık sigaralı kısımda oturmak eziyet gibi gelicek.

  • megalomaniac  (04.04.22 12:22:45) 
Bir saatinizi ayırıp, rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda şu videoyu izleyin. Sigarayı bırakma konusundaki tüm motivasyonunuzu inanılmaz derecede pekiştirecek. İzledikten sonra akşamı çok daha kolay atlatacağınıza eminim. Ben 16 sene çok yoğun bir şekilde içerken bu video yardımıyla bırakmıştım. Aradan yıllar geçti, tek bir gün bile arayıp özlediğimi hatırlamıyorum.

www.youtube.com
  • thracia  (04.04.22 12:28:11) 
Canın sigara istediğinde bol bol su iç.


  • el conquerador  (04.04.22 12:54:11) 
kendine iddia koy, bu gün içmezsen hamburger gömeceğim falan gibi, kendine bir ödül koy.

beni gaza getiren şey birisinin alkolle içmezsen içmezsin cümlesiydi mesela, inadına dışarı çıktım inadına alkole abandım, inadına bir sigaradan bir fırt çektim ve yere attım içilmiyo bu dedim ve öylece bırakmış oldum uzun bir süre.

herkesin kendisini gaza getirmesi için farklı motivasyon sebebleri var, kendininki neyse ona uygun bir şey bul

arada sırada rüyamam falan girdi sonra geçti gitti. şimdiden hayırlı olsun. kıskandım
  • selam  (04.04.22 13:01:18 ~ 13:13:48) 
Bol bol böyle şeyler izleyin. Arkadaşlarınızla buluşunca onlara bu videoları izletin. Videoyu izledikten sonra içmezsin herhalde? Dalga geçerler seninlenn, hem video izletiyor hem bir dal sigara istiyor diye.

twitter.com

m.youtube.com
  • spackinq  (04.04.22 15:49:11) 
  • spackinq  (04.04.22 15:53:32) 
bende 3.gündeyim o malum şeyin adının ilk harfini bile kullanmıyorum :)


  • hunharca ben  (04.04.22 23:10:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.