[]

Özel Sağlık Sigortası ve Özel Hastane Tavsiye

Sevgili dostlar,

Ailemden 1. derece yakınım ile devlet hastanesinde çok kötü bir durum ile karşılaştım ve farkettim ki devlet hastanesinde çok kritik bir problem yaşasanız da ölseniz de maalesef artık kimsenin umrunda değil. Bu sebeple artık ne olursa olsun tüm ailemi özel sağlık sigortasıyla sigortalatıp parası neyse ödeyip onları özel hastaneye götürmek istiyorum bundan sonra.

Tavsiye edebileceğiniz bir özel sağlık sigortası ve özel hastane var mıdır? Biz şu sigortayı yaptırdık şu hastaneyi kullanıyoruz diye tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.

Sağolun

 
allianz üzmez. önemeli olan poliçenizin neleri kapsadığı.

bir de özel sağlık sigortaları ilk defa yapılacaksa önceden geçirdiğiniz hastalıklar kapsam dışı kalıyor, bunun hesabını iyi yapmanız lazım.
  • benaslinda  (04.04.22 10:09:40) 
İlk defa özel sağlık yapacağın için beyan edilecek hastalıklara ve sonrasına dikkat etmek gerekir. Poliçeyi yaptırırken bekleme süreleri de önemli. Allianz Anadolu mapfre acıbadem bunlar hemen hemen her yerde geçen ve en büyük oyuncular.


  • robin one persie  (04.04.22 10:43:53) 
Allianz ve acıbadem sigorta iyidir.
Hastane de Acıbadem iyidir ama en son geçen sene alerji doktorumuzun muayenesi 1000 liradan sigorta onayına sunuluyordu. Şimdi 2000 olmuştur herhalde. Sigorta poliçeniz %20 hasta katılımlı olsa 400 lira muayene parası demek.
Bunu iki noktaya dikkat etmeniz için yazdım. İlki sigorta limiti yüksek olmalı ki iki hastalıkta bitmesin. İkincisi de sigorta yaptırınca da iyi hastanelerde yine iyi para vermeniz gerekiyor.
  • cilekli pasta  (04.04.22 10:58:04) 
Önce gitmek isteyeceğiniz hastaneyi belirleyin. Sonra o hastaneyle anlaşması olan sigorta şirketleri arasında seçim yaparsınız.

Her sigorta şirketinin her özel hastane ile anlaşması yok.

SGK sigortalı iseniz, Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın.

Geçmişten gelen hastalıklarınızın sigorta kapsamı dışında olduğunu bilin.
  • Mirket  (04.04.22 12:42:27) 
allianz iyidir. tüm aile baya tuzlu tutar özel sağlıkta iyi bir sigortacı danışmanla çalışmanı tavsiye ederim..

anadolu yakasında isen messaj at yönlendireyim.
  • jamswety  (04.04.22 16:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.