[]

yakın zamanda çıkacak iyi android telefon

2009 dan beri HTC kullanıyorum, ancak telefon piyasasından çekildiler.


Önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak android telefon var mıdır, şuan piyasada olanları istemiyorum.

Oppo, xiaomi, redmi, Huawei, Samsung sevmiyorum :)
iPhone çok iyi ancak yıllardır android kullanan olarak elim gitmiyor

Böylede ufak bir ayrıntı var .

 
Android diyorsan Samsung'tan şaşma. S22 ya da S21 iyidir.


  • Cruyff  (04.04.22 00:51:26) 
Oneplus'ı atladınız mı sevmeme listesinde bilmiyorum ama modellerine bi bakın. Bende 7 modeli var eski sayılır ama canavar gibi hala.

Bir de Google Pixel'lere bakabilirsiniz.
  • chicha_v2  (04.04.22 01:27:24) 
Pixel pro6 yi almaya çalıştım ancak telefonu tam inceleme şansım olamadı, ön kamerası iyi gelmesi.

Yurtdışında bakmıştım, yurtiçi destek iyi olmaması da etkiledi
  • kleider  (04.04.22 03:04:04) 
HTC tercihiniz tam olarak neden anlayamadım, prestijli durduğunu mu düşünüyorsunuz, tasarım olarak fark yarattığını mı düşünüyorsunuz yoksa arayüz olarak daha kullanışlı/sade/hızlı falan mı geliyor?

Ben de kalite anlamında eskiden htc ve sony-ericssondan yanaydım fakat artık telefon dediğimiz şey neredeyse ekrandan ibaret. O yüzden artık hepsi birbirine benziyor. Arka tasarımlar fark yaratabilir belki ama ona da genelde kılıf takıyoruz. Yani düz bile olsa tasarım kılıflar seçilebilir.

Onun dışında ekran/kamera anlamında her markanın gayet başarılı telefonları var. Akıcılıktan yana bir sıkıntı da yok artık.

O yüzden sırf farklı olsun diye şu 3 modeli yazıyorum. Garanti arıyorsanız sanırım asus o konuda destek verebilir, diğerlerini bilmiyorum.

-ASUS ROG PHONE 5/PRO/ULTIMATE
-VIVO X70+
-HONOR MAGIC 4 ULTIMATE
  • ananiyimioguz  (04.04.22 03:59:36) 
Hocam öncelikle 2009 kafasından çıkmalısın :) ben de sony severdim fakat türkiyede öyle bir marka kalmadı telefon sektöründe

Sevmediğin markaları yazmışsın geriye marka kalmamış :) sonradan tamiri parçası desteği kolay bulunur istiyorsan samsung bakmalısın, oppo vs şu an çok güçlü bir şekilde reklam yapsalar da 2 sene sonra pazardan çekilebilirler, samsung çok fazla yaygın dükkanı kapatıp gitse bile hem tamir edenini hem de parçasını çok rahat bulursun

Elimdeki telefonu tamirciye götürdüğümde markası sony deyince uğraşmak istemiyorlar öyle söyleyeyim

Artık marka takıntım yok en yaygın ve bilinir olan neyse onu kullanırım, şu an android sisteminde türkiyede samsung en yaygını
  • freebird5406_2  (04.04.22 09:13:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.