[]

arabayı hangi maddeyle yıkayayım?

araba yıkama ücretleri 50-60 tl imiş.. daha önce aravba yıkamadım. bir tane 20 tl'ye araba yıkama süngeri aldım. araba şampuanı diye bişey varmış ama bende yok. bahçede hortumla arabayı yıkamak istiyorum. hangi ürünü almam lazım? araba gri renk. arabaya zarar vermeden nasıl halledebilirim? siz nasıl yıkıyorsunuz?

şu linkteki ürünü alsam arabanın üstüne boca etsem benim sünger ve hortumla yıkasam olur mu?

urun.n11.com

 
4 lira kopuk, 4 lira su bozuk parayla yikiyorum.


  • divit  (03.04.22 19:33:42) 
Aracımı kendim yıkar parlatırım. Parasal değil de yıkarken kafam boşalıyor, bir nevi terapi gibi. Sonax cilalı şampuanla yıkıyorum. Deri bakımını, plastik bakımını vb genel olarak sonax ürünleriyle yapıyorum.

Güneş görmeyen bir yerde aracınızı bir güzel ıslatın, kiri pası aksın.

Sonrasında güzelce şampuanlayıp durulayın. Su üzerinde fazla kalmasın, uygun bir çekçekle fazla suyu akıtıp yine uygun, yumuşak dokulu bir bezle kurulayın. Şampuan cilalı da olsa ayda 1 yine sonax'ın cilasını uygulayın derim. iç plastik ve deri aksamlar ihmale gelmez, düzenli olarak bakımlarını yapın. Bu işlemler oto kuaförlerde yüzlerce liraya yapılıyor. Yıkama işleminden sonra lastikleri Michelin lastik kremiyle ovuyorum, parlatmadan siyahlatıyor, yeni gibi oluyor.

Sonax reklamı gibi oldu ama Sonax iyi ya.

EK: Benzin istasyonlarındaki hiper köpüren deterjanlar araç boyası için fena halde zararlı bu arada. Bir de bununla birlikte fırça kullanıyorsanız daha fena. Sünger iyidir.
  • msb  (03.04.22 19:38:35 ~ 19:39:42) 
Hiçbir şeye gerek yok. Bildiğiniz fairy, pril falan olan tüm yağı kiri söküp atıyor. Yıkadıktan sonra da aracın suyu süzülürken ve hala ıslakken www.hepsiburada.com bu ürünü alıp sıkıp kuruluyorsunuz. Hepsi bu kadar. Şampuana ıvıra zıvıra para vermeye hiç gerek yok. Tek ürün yeterli. Ha bir de çok görsele önem veriyorsanız lastik parlatıcı alın. Bana sorarsanız hiç gerek yok.


  • Arthur Dayne  (04.04.22 01:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.