[]

eskiden her yer x6 idi şimdi nerede o x6'lar ?

her kafamızı çevirdiğimizde bi bmw x6 görüyorduk. güzel de araba ama şimdi neredeyse yoklar.

nereye gitti bu x6'lar?


 
İlk çıktığında çok tutuldu oto yıkamacıda çalışıyordum bi anda yok oldular. Bence fazla kaba bir araç. Türkiye'de suv kültürü yerleşmemişken kendine yer buldu şimdi muadilleri tercih ediliyor gibime geliyor


  • olaylar olaylar  (02.04.22 21:44:32) 
bmw x6 sahiplerinin hanesinde 2 araç var. diğeri ekonomik araç. yakıt masrafı arttığından ekonomik araçla millet işe güce gidiyor artık. x6 lar yatıyor.


  • mr.goodcat  (02.04.22 21:48:12) 
yeni kasa x5 ve x6’lar amerika üretimi olduğundan ve türkiye’de amerika üretimi araçlara ek vergi olduğundan resmî olarak getirilmiyor diye hatırlıyorum ama sallıyor da olabilirim.


  • roket adam  (02.04.22 21:55:48) 
ROKET ADAM +1

Amerikadan ithal oldukları için ek vergiye tabi oluyorlar artık. o yüzden yeni kasa x5 ve x6'lar türkiye'ye özel sipariş dışında getirilmiyor.
  • false pretension  (02.04.22 22:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.