[]

Uçak bagajında saç spreyi

Bütün uçak seyahatlerimi arkamda mutlaka bir saç spreyi bir de deodorant bırakarak yapıyorum. Sırf riske girmemek için. Bir kez orta boy çantamda taşıdığım saç spreyini (tahmin ediyorum) kabin bagajı zannettikleri için aldılar. Ben de artık yanıma almıyorum gazlı şeyler.

Yarın yine uçuşum var ve bavulumu 400ml lik 2 tüp saç spreyiyle 25kg'ye tamamlayabiliyorum. Önemli bir ayrıntı mı bilmiyorum amsterdam'dan kalkacak uçak. Yalnız bu kez risk biraz büyük çünkü bavulu bütün ağırlığımı kullanarak anca kapatabiliyorum. Olur da açtırırlarsa havaalanında rezillik çıkar.

Alayım mı yanıma bu spreyleri? Bir ihtimal açtırırlar mı?

Not: Saç spreyi merakım kokoşluktan değil, saçlarım hem biraz uzun hem pamuk gibi yumuşak olduğu için en ufak esintide dağılıyor. Mecburen kullanıyorum.

 
Bagaja koyacaksanız kolay ulaşılır bir yere, varsa dış fermuarlı gözlere, yoksa fermuarın kapandığı noktanın hemen altına koyun, çıkarmak gerekirse tüm bavulu açmaya gerek kalmaz.


  • mikro patlama  (02.04.22 20:38:39) 
bence bavulla götürebilirsin kabin boyda asıl mevzular çıkıyor. ben de çok deodrant götürdüm getirdim el koyan olmamıştı. bagaj hakkınızdan emin olun pegasusun 20kg hakkı vardı eğer pgs ise. 25 kg demeniz dikkatimi çekti 20 veya 30 değil de 25


  • mess  (02.04.22 21:08:59) 
@mikro, öyle bi cep olsaydı keşke..

Vueling 25kg bagaj veriyor. Uyarı için teşekkürler.

Spreyleri koyup kapattım artık bavulu. Teşekkürler.
  • IncredibleMau  (02.04.22 23:29:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.