[]

kıl dönmesi muayene

merhaba, kıl dönmesi olduğundan şüphelendiğim bir kitle var popomda, maaledef vucudumdaki kıl yoğunluğundan da ayrı şikayetçiyim. sormaya utanıyorum ama muayeneye giderken popo ve civarını jiletle sinek kaydı yapıp gitmem mi gerekiyor doktora? doktor hem iğrenmesin diye düşünürken aklına farklı tercihler gelmesin diye de tırstım hafif. kimseye laf sokma iğneleme derdim yok yanlış anlaşılmasın lütfen. birde kıl dönmesi ameliyatı olsam oruç tutamayack kadar kötü mü devam ediyor ameliyat sonrası süreç? şimdiden teşekkürler, özelden de mesaj atablirsiniz.




 
Kıl dönmesine bakan doktor iğrenmez rahat olabilirsin. Şu an açık ameliyat çok yapılmıyor, küçük vakalarda bölgeyi bi sıvıyla dolduruyorlar o sıvı yakıyor. Yine hiç olmasa birkaç gün oruç tutmaman gerekebilir.


  • mg3929  (02.04.22 11:46:36) 
oruç açısından sıkıntı doğuracak bir ameliyat değil. ama ilaç kullanman gerekecek o yüzden 1 hafta falan tutamazsın sanırım.

doktor hakkında kötü şeyler düşünmez merak etme. kılları almana gerek yok alsan da bi şey olmaz.
  • jelly bear  (02.04.22 11:51:42) 
ultrason ile bakıyorlar, bir jel sürüp aleti gezdiriyor o bölgede.

kıl olsun olmasın gözüküyor zaten diye biliyorum. Kılları kesebiliyorsan iyi olur. Görüntü açısından kimler kimler gidiyordur, bişey demezler.

zaten operasyon için o bölgeyi komple traşlaman gerekecek veya onlar traşlıyor zaten.
  • ananiyimioguz  (02.04.22 12:00:53 ~ 12:01:23) 
Doktor eşcinsel olduğunuzu düşünmez, zira poposunu tıraşlamak isteyen hiçbir eşcinsel kişi gidip de her yeri kıllıyken tek bir bölgeyi kesmez, estetik değil en başta neden böyle bir şey yapasınız?

Bence çok fazla düşünüyorsunuz.
  • akhenaten  (02.04.22 12:49:24) 
öncelikle geçmiş olsun. bence jiletle tıraş etmeyin. zaten malum bölgede bir şikayetiniz var ve jilet ile bölgeyi daha da tahriş etme ihtimaliniz var. yani çok aşırı derecede uzunsa bir makine yardımı kısaltabilirsiniz belki. onun dışında bence hiçbir şey yapmanıza gerek yok. utanılacak bir durum yok.

cerrahi müdahale yapılırsa sonrasındaki 1 hafta 10 gün ilaç kullanmanız gerekir tahminen. bu sürede oruç mümkün olmayabilir. ancak kıl dönmesinde ameliyatsız bir çok tedavi şekli de mevcut. hastalığın sizdeki seyrine ve durumuna göre bu değişir elbette. bu alanda deneyimli iyi bir hekime görünmemiz faydalı olacaktır.
  • pardus  (02.04.22 23:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.