[]

Xbox vs PS

Xbox sıfırı 5.500 ithalatçı garantili
Xbox sıfırı 7.000 yurtiçi garantili
Ps biliyorsunuz

İkinci el 4.800 tl buldum

Ne yapayım?

edit: bu fiyata x yoktu, series s için yazmıştım.

 
Şu ekonomik durumda kesinlikle xbox + gamepass aboneliği.

Fakat sorunuz biraz havada kalmış. Bu saydığınız cihazların modelleri neler xbox series S mi series X mi playstation 4 mü 5 mi..
  • ananiyimioguz  (01.04.22 21:51:44 ~ 21:55:48) 
İthalatçı garantili aldım ben. 11 ay da Microsoft garantisi çıktı. Takılıyoruz.


  • baal  (01.04.22 23:17:50) 
xbox series s 7000 tl ise, series s alınmaz bence. ssd'li ps4 çünkü benim gözümde.

series x / ps5 dersen o zaman tartışılabilir.

ben olsam 2. el ps5 alırdım msrp fiyatı altında satan bulursan(ki bulabilirsin) şu yeni ps plus sistemi bizim yüzümüzü güldürür gibi. güldürmezse de, satıp xbox'a geçebilirsin sonuçta ama xbox'ı satmak daha zor olur.
  • floydian  (01.04.22 23:24:17) 
eski bir ps4 oyuncusu olarak xbox series s + game pass aldım, mis gibi gideriyor oyun ihtiyacımı. yılda iki tane exclusive çıkacak da oynayacağız diye şu devirde ps almanın hiçbir mantığı yok. ayrıca series s, triple a oyunları gayet kaldırıyor. şimdiye kadar herhangi bir oyunda kasıldığını görmedim.


  • sir gawain  (01.04.22 23:26:14 ~ 23:28:50) 
Şuan ne kadara geliyor bilmiyorum ama yaz aylarında Amazon Almanya'dan almıştım Xbox Series S'i. O zaman gümrük vergisi depozitosu vs hepsi dahil Türkiye fiyatlarına nazaran çok çok daha uyguna gelmişti. Aklınızın bir ucunda bulunsun hocam.

Xbox Series S ve Game Pass müşterisi olarak diyebileceğim en önemli şey, profesyonel oyuncu değilseniz her türlü en avantajlı ikili. Bana göre fiyat/performans kriteri olarak ikinci bir alternatif yok Xbox Series S'e. Ama yok siz diyorsanız ki; kardeşim ben yüksek grafik istiyorum, işim gücüm bu olacak o zaman size önerim konsol yerine masaüstü oyun sistemi toplamanız. Bunun haricinde günlük kullanım için Series S fazlasıyla kâfi.
  • skzr  (01.04.22 23:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.