[]

MacFit üyelik

Senelik 3120 yani aylık 260

Tek seferde ödersem 2760 yani aylık 230

2 ay dondurma hakkı var…

Tek seferde ödesem öderim. Ama aylık da ödeyebilirim. Hangisini yapayım. Çoğunluk ne derse onu yapıcam.

 
tek seferde öde


  • do you remember me  (01.04.22 21:51:08) 
Bu hangi macfit? Gold üyelik fiyatı mı? Tek bir macfit mi seçiyorsun yoksa her macfite girmek mi istiyorsun? Senelik için bana fiyat fazla geldi yanlış seçiyor olabilir misin?


  • mg3929  (01.04.22 22:17:43) 
İstanbulda Sıradan bir macfit. Üyelik de normal üyelik. Geçen sene bir senelik kaydolmuştum aylık 120’ye denk gelmişti. Aynı üyeliği devam ettirmek için bugün görüştüm tam olarak iki katına çıkmış.


  • adwokat  (02.04.22 00:07:51) 
ben olsam aylık öderim. tl ile olan her ödememi çok absürt bir fark olmadığı sürece taksit yapıyorum. her geçen gün daha hızlı çakıldığından, cash veresim gelmiyor.


  • ilgeru  (02.04.22 00:08:35) 
enparadan kredi kartı al. tek seferde karttan geç. sonra enparadan 6 ya böl. 3000tl ye kadar faizsiz taksit oluyor.


  • al basmadan donu var  (02.04.22 00:09:28 ~ 00:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.