[]

telefon almaca / video kalitesi

selam, telefonu degistirmenin vakti geldi is geregi video kalitesi yuksek olacak bir sey almak istiyorum o yuzden aklim iphone pro max 13te, ama cok da anlamiyorum bu islerden. bir is icin video kalitesinin yuksek olmasi onemli su anda, ama gecenlerde de bi tane ipad pro aldim, video cekim / edit islerini falan ipadde halletsem olur mu? videolar %90 oranda tiktok platformunda kullanilacak. ipadin cekim kalitesi gayet iyi, ama iste telefonla ayni mobiliteyi sunmuyor.

bir de telefon acisindan baska bir onerisi olan olursa duymak isterim

tesekkurler

 
Hocam şu linkte puanı 124 üzerinde olan bütün telefonlar işini görür diye tahmin ediyorum. En azından puanı 13 Pro Max'ın üzerinde olanlar seni ihya eder. Sekmeden selfie seçip ön kamera puanlarına da bakabilirsin.

www.dxomark.com
  • uvcray  (31.03.22 22:15:52) 
13 pro max video çekiminde olağanüstü derecede başarılı bir cihaz, %100 kefilim buna. hele ki ipad'in de varsa entegre çalıştırırsın, hiç macera aramana gerek yok al geç.


  • roket adam  (31.03.22 22:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.