[]

Şarjlı diş fırçası

Max 400 TL gibi olabilecek hangi şarjlı diş fırçasını almalıyım ne önerirsiniz? Teşekkürler :)




 
Hiç önermiyorum. Bir süre sonra alıp bir kenara atacaksınız. İlla alıcam diyorsanız Oral-B Pro 750 fena değil o fiyat bandında.


  • Arthur Dayne  (31.03.22 00:56:25) 
ben devamli kullaniyorum valla kenara atmalik bir durum yok. oral b'nin orta bir modelini almistim 2 sene once. simdiki aklim olsa direkt en ucuzunu alirdim, ufak tefek gereksiz detaylar haricinde aralarinda bir fark yok diye dusunuyorum. telefona baglanmasinin falan hicbir faydasi yok mesela.


  • hot potato  (31.03.22 07:55:43) 
orta halli bir şey almanı öneririm. ekstra gereksiz özellikler için dünyanın parasını vermeye gerek yok bence. bana kalsa aslında hiç gerek yok.
2 sene önce hem bana hem eşime oral b giriş modeli (vitality 100 sanırım model adı) aldık birer tane. ben hiç sevmedim duruyor kenarda. eşim 2 yıldır aralıksız kullanıyor.

  • teritori  (31.03.22 09:52:08) 
@teritori +1

En sonunda fiziki olarak hepsi aynı işi yapıyor, giriş seviyesi bir fırça alıp çok rahat kullanırsınız.
  • John Bloor  (31.03.22 11:21:51) 
Oral b'nin giris modeli cok makul. Bende 4-5 yildir var, ilk kullandigimda dislerimi eskiden fircalamiyormusum yahu demistim ben de...


  • fakyoras  (31.03.22 11:22:43) 
benim anladigim en ucuzlarin malzeme kalitesi cok dandik oldugu icin o kadar ucuz oluyor, ama ileri seviyelerde de yok su ozellik yok bu ozellik derken gereksiz pahali oluyor. yani bana gore bir seviyeden sonra hepsi ayni.

bu arada ben de cok on yargiliydim bu cihazlara ama cok buyuk rahatlik, kenara atilacak bir sey olsa ilk ben atardim.
  • bay b  (31.03.22 13:09:14) 
bende en ucuz oral b'yi almistim. ben de severek kullaniyorum. basliklari digerleriyle uyumlu zaten o bir avantaj.

kardesime de aldim benden sonra, o pek sevmedi mesela. onunkinin benimkinden tek farki sarj olup olmadigini gostermesi. benimkinde bunu bilme sansi yok o yuzden gece takiyorum sabah aliyorum (bi hafta filan tekrar sarj gerekmiyor)

bir de pilli olanlar var, bir daha alirsam onlari alabilirim. dis fircalamanin ortasinda anidan durmasi uyuz ediyor. (gostergesi de olmadigi icin bilemiyorsun ne zaman duracak...)
sarjli pil evreninde yasadigim icin yeni pili takmak daha kolay olurdu. hem boylece daha uzun sure kullanabilirim pil bittiginde cope atmak zorunda kalmayacagim icin.
  • supergirl  (31.03.22 14:26:34 ~ 14:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.