[]

Kurutma Makinesi Önerisi

Merhaba 24480 Bosch marka çamaşır makinem var üzerine WQ43G2A0TR kurutma makinesi almayi düşünüyorum ancak üst üste koyabilir miyim anlamadım. Birde bu düşündüğüm kurutma makinesinde self cleaning condenser yok sizce buyuk bir eksik midir? Siemensde benim çamaşır makinemle uyumlu kurutma makinesi öneriniz var midir?
Birde son olarak iki kişilik evde (evcil hayvanimiz yok) kurutma makinesi gerekliliğini çok sorguluyoruz. Bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.



 
Evcil hayvan olması şart değil. Kurutma makinesi çok büyük rahatlık. Üst üste koyabilirsiniz muhtemelen ama yetkili servisi arayıp bilgi almakta fayda var.

Bosch: 444 6 333
Siemens: 444 66 88

Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi farklı firmalara ait markalar olsa o zaman kesin üst üste koymuyorlar ama Bosch ve Siemens aynı gruba ait.
  • himmet dayi  (30.03.22 09:08:32 ~ 09:08:59) 
aldıktan sonra tek pişmanlığım bu zamana kadar almamış olmamızdı. şiddetle öneririm. evin içinde evcil hayvanımız yok. Evde, elbise dolaplarında oluşan tozlar bile azaldı.

self cleaning condenserlı bir model kullanmıyorum. kuran servis her durumda 2 senede bir makinaların içini açıp kondansatör ve tamburda biriken toz ve kavları temizlediklerini söyledi.

@himmet dayı +1 Üst üste koyacaksanız aynı markaların uyum sağladığını duymuştum.
  • emininsel  (30.03.22 10:08:42) 
Merhaba,

WT45W410TR Numarali ürünü aldim. Umarim guzel olur. Sagolun.
  • zor azizim zor  (30.03.22 18:34:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.