[]

tüvtürk muayene egzoz ücreti aynı mı

merhaba, piyasa ile aynı mı? hepsi orada aradan çıksın mı?




 
fiyat degismez. orada bazen cok sira olabilir. süresi varsa, önce muayaneyi yaptir. 1-2 gün sonra egsozu baska yerde yaptırırsın.


  • helenart  (29.03.22 23:33:27) 
Piyasa ile aynı ama TüvTürk bu ölçümlerde daha hassas, dışarıdaki servisler ölçümlerde biraz daha esneklik tanıyabilir, olası sorunlara çözüm üreterek testten geçmenize yardımcı olabilir. Anladınız işte beni...


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (29.03.22 23:35:25) 
muayeneye girmeden önce egzos muayenesini dışarda yaptır. fiyatlar aynı. ayrıca dışarda egsoz muayenesi yaptırırken eğer değerlerin çok az yüksek çıkarsa ayar çekip düşürebiliyorlar aklında bulunsun. kısacası tüvtürk'te egsoz muayenesine girme.


  • false pretension  (29.03.22 23:37:29) 
ayrıca sanayide yapılanda sıra beklemiyorsun e devlete düşüyor.


  • alp9900  (30.03.22 11:29:14) 
çevre ve şehircilik bakanlığının yetki verdiği egzoz ölçüm istasyonları vardır. oralarda yaptırabilirsiniz. ücreti hemen hemen aynıdır.

ölçümü önce yapın sonra muayeneye gidin. araç muayene kayıt esnasında sizden egzoz muayene kağıdı isteyecektir. önce yaptırmak mantıklı. dışarıda yapılan egzoz muayenesinin de 3 ay geçerliliği var bildiğim kadarıyla.
  • sgly  (30.03.22 23:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.