[]

İstanbulda 2. el Fotoğraf Makinesi satmak

Merhaba Canon 100D makine 18-55mm lens(standart gelen) ve 50 mm 1.8 lens(stm değil) var. İlk kullanıcısıyım shutter 2000 de kozmetik olarak sorunu yok sıfır ayarında bir cihaz. Bir süre istanbuldayım yanıma aldım sahibindende uğraşmadan satayım istiyorum.

Hayyam pasajında düzgün bi fiyat alabilir miyim yoksa öldürürler mi? amacım kullanmadığım cihazı nakite dönüştürmek. Hakkaniyetli bir fiyat alabileceğim dükkan önerisi var mıdır?

Başka nereleri tavsiye edersiniz satış için?

Bu arada yarından itibaren Nisan ortasına kadar istanbuldayım, elden almak isteyenler anadolu yakasında elden görebilirler, özel mesajdan yazabilirsiniz.

 
Sahibinden’e koy, fiyatı iyi belirlersen illa alıcısı çıkar.

Hayyam’da makine sattığım oldu ama normalde satabileceğinin biraz altına veriyorsun mecbur, adam da karla satacak çünkü. Zamanın yoksa bu yola gidebilirsin varsa ilan koy bekle biraz.
  • nhk ni youkosu  (29.03.22 17:59:30) 
@nkh fiyatı belirlerken neleri kıstas almak lazım, shutter sayısı, kozmetik temizlik başka spesifik bir değer var mı?
iş amaçlı gittiğim için sahibindenle çok ilgilenemem diye düşünüyorum.

bu arada hayyamda dükkan tavsiyesine açığım satış için.
  • marlonbranda  (29.03.22 18:08:27) 
Anladım. Valla ben sahibindene ilan koymuştum Hayyam'dan biri lensi almak için aramıştı(o set olarak birine satacakmış falan), giderken makineyi de götürüp göstermiştim uygun bi fiyata anlaşmıştık. (ben 14 bin düşünüyordum 13 bin tl'ye vermiştim ama mesela)

Orası daha çok Sony alan satan bir yerdi adını tam hatırlamıyorum, ikinci katta küçük bir dükkandı. Kimi Canon Nikon, kimi Sony vs. ayrılmış da olabilirler. Gidip birkaçına makineyi gösterip fiyat teklifi almaktan zarar gelmez bence.

Önceden fikir edinmek için de sahibindende aynı makine ve lens illa vardır, temiz olan ne kadar eski-pis olan ne kadar bakarsan bir fikir edinirsin. Shutter sayısı önemli zaten o adamlar da bakar, kozmetik olarak düşmemiş olması hasar almamış olması vs. önemli. Lenslerde bir sıkıntı var mı autofocus düzgün çalışıyor mu odak halkası düzgün dönüyor mu vs. onlara bakarlar. Kutusu kılıfı bilmemnesi varsa onları da götür. Ben baya her şeyi kutuyla kitapçıkla full halde vermiştim.
  • nhk ni youkosu  (29.03.22 19:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.