[]

nasıl bir “ethical issue” olabilir?

istanbul’da büyüyen bir çocukla ilgili bir proje hazırlayacağım. nasıl bir etik konu seçilebilir bu konuya? profesyonel bir alan değil, ödev. fikirleriniz varsa çok mutlu olurum. teşekkürler.




 
akran zorbalığı, bunu gören ve bilen ve hiçbir aksiyon almayan öğretmeni gibi bir senaryo olabilir mi örneğin?

aklıma gelen daha uç bir konu: ailesi ateist olan bir öğrencinin din dersinde dua ezberleme zorunluluğu

disleksisi olan veya dikkat bozukluğu olan öğrencisine öğretmenin derste kötü davranması, azarlaması buna şahit olan çekingen ama başarılı bir öğrencinin hata yapmaktan çok korkar hale gelmesi.

aradığınız bunlara benzer bir şey mi?
  • la lykia  (29.03.22 18:12:45) 
İnançları ve dini ya da düşünceleri dolayısıyla dışlanmaya maruz kalmış olsun, ya da ailesi maruz kalsın kendisi bundan etkilensin?


  • damba  (30.03.22 05:31:37) 
çok teşekkür ederim yanıtlar için.


  • deartheodosia  (30.03.22 14:24:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.