[]

etiler iett sorunu

şişli veya kabataş'tan bu bölgeye giden iett'lere baktığımda (59n, 59a, 59r, 43r gibi) numaralarda hata olabilir hatirladigimi yaziyorum, sadece akşam seferi gözüküyor gidiş yönünde. mesela kabataş veya sisli'den 21.00 den falan basliyor seferler hafta içi bile. normal ve gerçek bir bilgi mi bu. kisitlamasiz bir iett var mi bildiğiniz.




 
Yoğunluk ve ihtiyaca göre bazı bölgelerin otobüs seferleri bu şekilde olabiliyor.

Bir yönden öğleden önce, diğer yönden öğleden sonra seferler olabiliyor. Yolcusu yoksa koca otobüsün boş sefer yapmasını mantıklı bulmuyor iett sanırım.

Rumeli hisar üstüne metro yok mu? o işe yaramıyor mu?

Yalnız ilginç, 43R hisarüstünden sabah başlayıp akşama kadar 10 dakikada bir sefer var, kabataşdan sadece akşam 3-4 sefer var.

Edit:

"HATTIMIZ RİNG OLARAK HİZMET VERİR."

demek ki hisarüstü kalkan araba gidip geri dönüyor, durakta beklemiyor, o yüzden kabataş kalkışlı saat yok.

Bundan şunu anlıyorum, kabataştan da 10 dakikada bir araba geçiyor o zaman geri dönüşe.
  • John Bloor  (29.03.22 13:49:11 ~ 13:54:10) 
nasilgiderim.iett.gov.tr

Buradan ilgili duraklar arası sefer yapan otobüslere ulaşabilirsin. Bahsettiğin hatların bilgileri gerçek. iş saatlerine göre sefer saatleri akşam başlıyor.
  • himmet dayi  (29.03.22 13:50:57) 
@John Bloor en kötü ihtimal metro kullanacağim. mustafa kemal kültür merkezine gideceğim de ulaşimi çözemedim. direkt beşiktaş'tan geçmek için özellikle iett arastirdim.


  • pikap  (29.03.22 16:09:24) 
bence hata var o bilgide. akm önünden geçen 59a diğerlerine göre saatte bir gibi geçebilir, ama 43r filan 15-20 dakikada bir var. en kötü trafik dolayısıyla daha seyrek olabilir ama 21.00'den sonra filan başlaması mümkün değil.


  • the man with no name  (29.03.22 16:57:04) 
MKM merkezi ise sadece etiler değil de armutlu otobüsleri de geçiyor olabilir mi oradan acaba?


  • John Bloor  (29.03.22 18:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.