[]

yatak odasında cep telefonu istememek ama acil durumdada aranabilmek

nasıl yapacağız bunu ?

atıyorum telefon salonda kalsın ama yatak odasındaki bir telefon cihazına kabloyla bağlı olsun. biri cebi ararsa sabit telefon çalsın.


sabit hat alamıyoruz çünkü araba fabrikasına 5 km mesafee 10 senedir port açmadı telekom sağolsun. diğer hiçbir firma kablo üstünden telefon yada internet satamıyor.

 
Abi telefona entegre bi saat al hatta akıllı bileklikler falan da bu işi görüyor telefon çaldığında seni uyarıyor kalkıp bakarsın niye o kadar uğraşıyorsun ki.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (29.03.22 11:40:04) 
telefonun sesi en yüksekte iken salonda çaldığında duymuyor musunuz? ev mi çok büyük, uykunuz mu çok ağır. ben de böyle uyumak istiyorum yaaaa, sessizdeki telefonun titreşimi bile uyandırabiliyor beni :(
alternatif öneri, bluetooth hoparlör alıp cep telefonuna eşleyin.

  • halanne  (29.03.22 11:47:57) 
akıllı bileklik ya da akıllı saat alın. akıllı saat alırsanız saatten konuşabilirsiniz. akıllı bileklikte de çalınca titrer çaldığını anlamış olursunuz.


  • jelly bear  (29.03.22 12:01:59) 
cep telefonunu sinyaller nedeniyle mi yatak odanıza sokmak istemiyorsunuz?


  • co2s2  (29.03.22 13:08:42) 
hocam hazır çözüm bulamazsınız buna ama geçici çözümler sağlanabilir.

birincisi, fct adı verilen bir cihaz alıp ev tipi telefonla kullanmak. bu cihazlara cep telefonu gibi sim kart takılıyor ve klasik telefona bağlanıyor. bu cihazı alıp yatak odası dışında bir yere kurarsınız, yatak odasında da telefon hattı çekip klasik ev telefonunu bağlarsınız. ama bu çözüm için 2. hat (veya ikiz sim de olabilir) gerekecektir.

alternatif çözüm için de iki farklı kabloya ve minik bir hoparlöre ihtiyacınız olacak. birinci kablo, mikrofonlu aux kablosu (örneğin www.hepsiburada.com), ikincisi de kulaklıklı mikrofon için uzatma kablosu (örneğin www.hepsiburada.com). burada mikrofonlu kulaklık kablosu yatak odanızda olacak ve bir ucuna (kulaklığa bağlanması gereken ucuna) bir hoparlör bağlayacaksınız. diğer ucu da, uzatma kablosu ile başka odadaki telefona bağlı olacak. telefona bir arama geldiğinde ses, kablolar ile hoparlöre iletileceği için duyacaksınız ve uyanacaksınız. mikrofonlu kablodaki tuşa basınca da aramayı cevaplayıp mikrofon ve hoparlör ile görüşebilirsiniz.

bu ikisi dışında paket çözümler yoktur diye tahmin ediyorum.
  • shadowfollower  (29.03.22 15:05:58 ~ 15:11:54) 
evet sinyallerin uyku kalitesini bozma durumu yüzünden sokmak istemiyorum.


  • aslindasorunumpsikolojik  (29.03.22 17:46:49) 
Ucret takintin yoksa yapilabilir


  • divit  (29.03.22 21:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.