[]

Cep telefonu tavsiyesi

max 5000 - 5500 bin tl olan android telefon istediğim özellik iphone kadar olmasada güzel fotoğraf çekmesi

ben 2 tane buldum ama sizlerde marka model önerebilirsiniz?
çok teşekkürler.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

Not : şu an xiaomi kullanıyorum hiç sorun yaşamadım sadece kamerası kötü olan bir telefon olduğu için değiştirmek istiyorum.

 
aradaki fiyat farkı afaki olmadığı için ben samsung'a yönelirdim.


  • duster  (28.03.22 14:09:29) 
Samsung a52, çünkü ekranı da daha güzel, bu hem fotoğraf çekerken hem de çektiklerine bakarken göze daha iyi geliyor


  • freebird5406_2  (28.03.22 14:29:15) 
İlla şu telefonlardan biri olacaksa Samsung, fakat seçenek artırılabilirse One Plus N10 öneririm. Bir de Oppo Reno 5 Lite olabilir.


  • uvcray  (28.03.22 14:39:44) 
uzun ömürlü ve android updatelerini 3-4 sene almak istiyorsan a52s 5g versiyonunu almalısın.


  • false pretension  (28.03.22 16:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.