[]

Ispanya, Italya'da tatil bolgesinde vasifsiz kisi nasil is bulur?

Bizim 20 yasindaki kardes kafaya takmis, (AB vatandasligi var bulgaristandan) bu yaz basip gideyim Ispanya ya da Italyaya buyuk bir turizm sehrine butun yaz calisirim, hem para kazanir, hem hayat tecrubesi olur, zaman kalirsa deniz gunes tatil de yaparim diyor, ne is olsa yaparim diyor. B2 ingilzcesi disinda dili yok, yuzme bile bilmez, fazla girisken biri de degil hatta asosyal bir tip denebilir, evdekiler karsi cikiyor oralarada ac avare olursun, parasiz kalirsin 1 hafta sonra, kim is verir sana diye, bir ben destekliyorum abisi olarak nasil is bulur bu genco?




 
Böyle gidip iş bulunsaydı herkes koşup giderdi emin olun :)
Öyle vasıfsız işler için kimse alınmıyor. İstenen kişiler de ihtiyaç duyulan alanlarda oluyor. Yazılım, hemşirelik, yaşlı bakımı vs. gibi. Bir vasfı olmadan öyle gideyim bir iş bulurum yok yani. Biraz parası varsa dil okuluna gidip yine bir yandan iş ayarlamaya çalışabilir.

  • rose parks  (27.03.22 22:01:14) 
Abartilacak bir durum yok, tatil bolgesinde sezounluk isci olacak adam, restoranda, otelde, clubda en az 10 saat bulasik, temizlik yapilacak, patates soyulacak is araniyor, niye bulamasin? Kaldi ki Italyan, Ispanyollar avrupanin en gevsek, en tembel milletleri, caliskan durust isciye kim niye hayir desin. Ucuz is gucune her yerde ihtiyac var, hele bu sene korona da bittiginden millet deli gibi tatil yapacak sezon mayistan-kasima full force surer bu yil. Tek sorun vatandasligin getirdigi onyargi: bulgar, turk, romen, arnavut her zaman 2-0 geride baslar oyuna. Ab vatandasligi olsa da hemen gel basla denmiyordur buyuk ihtimal, devlet dairesinde ufak proseduru, burokrasisi vardir onun 1,2,3 hafta surebilir diye tahmin ediyorum,


  • neverletyougodown  (27.03.22 23:48:11 ~ 23:52:53) 
iş bulur rahat. b2 ingilizce fena sayılmaz. zaten ispanyollar italyanlar çok ingilizce bilen tipler değil.

ab vatandaşı adam gelsin ben ona almanyada gözüm kapalı iş bulurum. kaldı ki ingilizcesi ve almancası olmayan bulgar pasaportlu türk bi kız gelip burada bi türk mobilya mağazasında işe başladı geçenlerde.
  • bohr atom modeli  (28.03.22 01:57:19 ~ 01:57:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.