[]

İkea yemek takımı güzel mi?

İkea yeşil renkli bi yemek takımı beğendim arkadaşlar, hem günlük hem misafire alsam ne olur? Toplamda 8 kişilik yemek takımı 900 TL tutuyor yaklaşık. Neden başka marka olmaz derseniz, beğenemiyorum şöyle sade, şık bir şeyler. Beğensem başka da alabilirim ama beğenmedim.

İkea tabakları sağlam mı? Çizik vs oluyor mu?


 
Evlenmeden once alinan yaldizli, markali takimlari saga sola verip, komple ikea'ya gectik. Hem gunluk hem de misafir icin kullaniyoruz. Cok spor ve rahat.


  • brkylmz  (27.03.22 20:26:46) 
valla bizde en ucuz olan tabak takımından vardı, herhalde 3-4 sene kullandık sonra da birine verdik diye hatırlıyorum. cidden kaliteliydi yani.


  • roket adam  (27.03.22 21:44:53) 
Oldukça memnunum ikea tabaklardan sadece çok ağırlar onu göz önünde bulundurarak alın.
Bende birkaç ikea parçası var bekarlıktan kLma hala kullandığımız, ama çok ağırlar diye ben porselen bir set aldım diğerini tamamlamak yerine. Tamamen beyaz, hiç çiçek al gün olmayan hafif ince bir set. Mitterteich diye bir marka gaşiba Kütahya porselen üretiyor. Tamamen beyaz düz bir porselen set almak makul bence. Bir düşünün.

  • kullanıcıadımbuolsun  (28.03.22 00:02:25) 
Dinera mavi takımı kullanıyorum. Çok çok memnunum.


  • nefertarii  (28.03.22 00:24:04) 
Hiç memnun değildim. Hepsini öğrencilere dağıttım. Çukur tabakları ve kaseleri dana kadar makineye sığmıyor. Çok kalın ve ağır.


  • cilekli krep  (28.03.22 10:43:24) 
sadece biraz ağır ama çok daha ağır tabaklarım olduğu için sorun olmuyor.

beğendiyseniz olur tabii ama misafire ikea'nın takımları biraz basit kaçabilir.
illa sadelik ve şıklık istiyorsanız beyaz dümdüz veya seveceğiniz başka bir renkte yine desensiz bir porselen yemek takımı da alabilirsiniz.
"şık" dediğiniz için bence biraz daha arayın.
  • blatta hiberna  (28.03.22 10:53:39) 
Evlenirken Koleksiyon diye bir markadan sade bir set almıştım ama fiyatlar arşa çıkmış maalesef. Yine de Google'a sade yemek takımı diye aratınca alışveriş kısmında çok pahalı olmayan hoş şeyler gördüm (Bunlardan Bella Maison markasını önermem, çok kolay şekilde orasından burasından kırılıyor bu markanın tabakları).

Eşimin bekar evinden gelen Ikea bir yemek takımı da var. Günlük için kullanılır ama misafir için biraz yetersiz kalabilir ve çiziliyor da (Kendi evimde 12 kişilik takımı 6 günlük 6 misafirlik olarak bölmüş biriyim, misafir bizden iyi kullansın kafasında değilim).
  • marla is in my head  (28.03.22 13:38:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.