[]

hastane doğum kağıdı saat bilgisi hk.

merhabalar,
94 yılında devlet hastanesinde düzenlenmiş bir doğum kağıdında geçen saat sizce doğru mudur? bu belgenin doldurulmasında bir gecikme-hata payı mevcut mudur? yoksa tam doğum saati mi yazılmıştır?
babam doğum saatimin 5-5:10 olduğunu söylüyor fakat doğum kağıdında 7:10 yazılı. muhtemelen mesai değişikliği olmuştur belgen geç doldurulmuştur diyor bana. fakat gerçekten de böyle bir durum oluşuyor mu? böyle bir durum olma ihtimali var mı bundan emin olamadim. aslında bunu hastanelerde bu dönemde çalışmış konu ile ilgili bilgisi olan insanlara danışmak gerek. bildiğiniz, sorulabilecek birileri var mı acaba?


 
O saatte vardiya ya da nöbet değişikliği olacağını sanmam. Bu değişiklikler genelde 08.00'de olur. İçeri girme saati 5 olabilir, doğum 2 saat sürmüş olabilir.


  • dissendium  (27.03.22 19:51:16) 
Yükseleni mi hesaplayacaksınız.

Her şey olmuş olabilir.
  • ceketimi alip cikcam  (27.03.22 20:04:45) 
belge doğumdan bir süre sonra düzenlenmiş ve memur da bu sırada saat kaçsa onu yazmış olabilir. bana babanızın söylediği daha doğrudur gibi geliyor.

çünkü anne doğumhaneden ayrılmadan önce bebek çıkıyor çoğu durumda ve baba/akrabalar görüyor.
  • kaptankedi  (27.03.22 20:08:05) 
dissendium

Sabah oglen civarı yatis yapıldığı biliniyor 12 gibi. Beste doğum haberinin verildiğini söylüyor fakat 17-7 karistirmasi olabilir mi diye düşündük. Bir de hava aydinlikti aralik ayiydi gunes batmadan once olmasi gerek diyor fakat annem de yatis sabah olduğu icin gun isigi hatırlayabilir memurlar bu is icin tahsis edilmemis mi dogru yazmislardir herhalde diyor. İnanin neye guvenecegimi bilemedim. Yani o donemlerde hastanelerde dogumhanelerde calisma seklini bilen birilerine danismadan bir neticeye kavusamayacak bu durum galiba. Belge dogum aninda sicagi sicagina mi duzenlenmis yoksa ertelenip bir iki saat sonra düzenlenme ihtimali var mi... Bunu bir tek o ortamlarda calismis kimseler bilir sanki. Belki buralarda bir tanıdığı calismis olan bilen eden vardır diye yazayim dedim ben de. :/

@ceketimi alip cikcam evet :)

@kaptankedi bana da babamin soyledigi daha dogru geliyor nedense ama hastane belgesi gibi cok resmi bir belge de soz konusu oldugu için emin olamıyorum yine de. :(
  • çaykovski  (27.03.22 20:49:06) 
sallamasyon yazabiliyorlar. çokça rastladım. güvenmeyin yani.

yükselen de 2 saatte bir değişiyor zaten. İki seçeneğiniz var, hangisi size daha uygunsa odur.
  • rose parks  (27.03.22 22:04:04 ~ 22:05:11) 
Kaçıncı çocuk olduğu doğum süresi açısından anlamlı


  • baba553  (28.03.22 07:34:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.