[]

Bas gitar

Beginner için bas gitar tavsiye rica ediyorum. 16 yaş öğrenci. Bütçe maksimum 7000 tl.




 
7000 lira şu günlerde ikinci el bir bas gitar için çok güzel bir fiyat.

bu fiyata, shecter kore diamond serisi, ibanez sr605 kore üretimi, squier vibe classic serisi, yamaha bb 415 bas bulabilirsiniz. tabi ikinci el piyasası çok değişik. bunun dışında aynı fiyata sire v7 de bulmak mümkündü ama nedense fiyatları aşırı şekilde şişirildi son aylarda(senkop'ta stok olmaması sebebiyle)

bu saydığım marka modellerden hali hazırda sahibindende takip ettiğim baslar var.

tabi ikinci el enstruman almak her zaman risklidir.

ikinci olarak daha ucuz olsun iş çözsün ilerde daha iyisini alırız uğraşırsa çalışırsa diyorsanız.

squier affinity serisi var, sxler var bunlar 2 3 4 bin bandına alınabilecek baslar ikinci el. tabi yukarıda saydıklarımla kesinlikle mukayese edilemez yani.

yukarda ilk saydığım marka modeller gayet güzel enstrumanlardır. yıllarca götürür ve bunlarla albüm kaydı, canlı performans yapan bir sürü insan var genel olarak bunlardan çok memnunlar.

tabi ne tarz müzik yapılacak, nasıl tür bi bas alınacak bunlar önemli, baslar 3 e ayrılır temel olarak, jazz bass, precision ve modern diye. yine içlerinde 4 5 ve 6 tel olarak ayrılır, bas gitaristlerin en çok tuttuğu 5 telli olanıdır. bas seçimi çok kişisel bişeydir. amfi falan almanız da gerekebilir haliyle.
  • killerbee  (27.03.22 16:46:10 ~ 17:00:27) 
cort markasının güzel modelleri mevcut


  • edaddy  (27.03.22 17:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.