[]

hayatından ambalajlı ürün, hazır gıda, asitli içecek ve şekeri çıkaranlar..

hayatınız, kondisyonunuz, uyku kaliteniz neye dönüştü? ne gibi farklılıklar hissediyorsunuz?




 
Hiçbir diyetle ve sporla düşmeyen kolesterolüm pat diye düştü.

Sülalemdeki tek göbeksiz benim.
  • Mirket  (26.03.22 19:42:05) 
ben bir dönem yapabildim bunu 6 ay falan.

ideal kiloma direkt gelmiştim. üzerine enerjim inanılmaz artmıştı.

bir de inanılmaz su içiyordum tabi.
  • AlsterWasser  (26.03.22 19:51:28) 
Sadece şekeri çıkartmıştım. Meyve, sebze ile yetiniyordum (havuç gibi tatlımsı yiyecekler) ve sadece 2-3 hafta içinde şaşırtıcı derecede az uyuyup, dinç uyanmaya, fazlasıyla enerjik ve berrak algılamaya başladım. Şimdi tekrar o düzene geri döneceğim. Kararım kesin, şeker tüketimini %90 düşüreceğim çünkü geçirdiğim değişim inanılmazdı.


  • burka  (26.03.22 19:58:25) 
Göz kararması, el titremesi, tansiyon düşmesi sıfıra indi. (2 yıldır yapıyorum)


  • ruhen hastayim ben  (26.03.22 20:09:40) 
asitli icecegi dislerimi korumak icin cikardim 7-8 ay oldu. pek aramiyorum. ara sira marketteyken alasim geliyor ama gozumun onune eriyen mine tabaklarini getirip birakiyorum. astili urunle uyku kalitesi ve kondusyon arasinda bir baglanti var mi ki gerci? ben hic denk gelmedim.

hazir gida ve ambalajli urun asiri tuketiyorum hala maalesef cunku cok tembelim. sekeri meyve haricinde almamaya calisiyorum, en zayif noktalarimdan biri. kat etmem gereken cok yol var.
  • hot potato  (26.03.22 20:33:20 ~ 20:33:40) 
Ben 6 ay boyunca denemiştim bunu, hiç bir etkisini göremeyince çok da dikkat etmeyeyim o zaman dedim. Yine abartmıyorum tabi ama alıyorum arada.

Bu arada belki 6 aydan sonra etkisini gösterirdi bilemiyorum ama ne cildimde, ne de dinçliğim bir etkisini gördüm
  • ananiyimioguz  (26.03.22 21:10:13 ~ 22:47:39) 
Ara ara çıkardığım dönemler oluyor. Direkt etkileri: çok çaba sarfetmeden birkaç kilo vermek, sabahları dayak yemiş gibi değil de insan gibi uyanmak, gün içinde alakalı alakasız uykumun gelmemesi, ağırlık çökmemesi bi de cildimin daha düzgün gözükmesi.


  • pandispanya  (26.03.22 22:35:56) 
İflah olmaz bir kola bağımlısıydım, tam pandemiden önce bıraktım. Bir kere denemek için bir yudum aldım full şeker dilimi yaktı resmen. Artık istesem de içemiyorum. Kolayı bırakmamın uyku kalitesine cildime vs bir etkisini görmedim.

Ancak, genel olarak paketli koruyucu içeren şekerli çer çöp gıdayı da bırakınca yukarıda yazılanlar gibi ilk olarak uyku kalitem arttı. Öğleden önce uyanmazdım hep uykulu yorgundum. Şimdi kendiliğinden makul saatte kalkıyorum yatağa yapışmıyorum. Cildim de daha düzgün diyebilirim. Ayrıca daha hafif, şişkinlikten uzak olmak güzel hissettiriyor.

Şimdi ektsra vitamin takviyesi deniyorum, ama uykumu kaçırıp beni cin gibi yapıyor içtiğimde. bakalım bi denge bulucaz. Düşük bütçeli deneysel çalışmalarım sürecek:)
  • buzbebek  (27.03.22 13:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.