[]

Google yorumlar

Bir işletmeye 1 yıldız verdim. Altına;

Şirketler, ticari itibarını korumak zorundadır. İtibarını kaybeden şirketin faaliyette bulunduğu sektörde tutunması pek mümkün olmaz. “... Asılsız Şekilde şirketin itibarının zedelenmesi TCK 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin (KHK). 9. ve 61. maddeleri uyarınca suçtur.
Hakkınızda Firmamızın İtibarını Zedeleyici mesnetsiz değerlendirmenizden ötürü Yasal İşlem Başlatılacaktır. İyi günler dileriz..

Yazmış. Yorum falan yazmadım 1 yıldız verdim sadece ki aldığım hizmeti beğenmediğim için verdim onu da. Gerçekten böyle birşey olması mümkün mü? Yorumu falan asla kaldırmayı da düşünmüyorum bundan sonra.

 
Bu google yorumlar bir isletmenin tum gelecegini etkiliyor arti ya da eksi yonde.

Firmalar asiri korkuyor orada olabilecek olumsuz yorumlardan. Bu yolu deneyerek yorum sildirtmeye calisiyorlar. :)

Cok net bir sekilde iftira atmadiyssniz hicbir sey yapamazlar. Olumsuz deneyim yasayan herkes mahkum olurdu simdi. Oyle sey mi var?
  • celebi efendi  (26.03.22 00:43:23) 
Üff bunu yazan aklı evveli şirketin rezalet başlığının sözlük gündeminde sol frame den neden inmediğini patronuna açıklamasını görmek isterdim.


  • anon1m  (26.03.22 00:51:42) 
saçma sapan konuşmasınlar. 1 puan vermek zedeleyici miymiş :))) silme yorumu falan. kaldı ki yorum yok puanlama var.


  • burty  (26.03.22 01:03:41) 
Sacmalamislar.


  • brkylmz  (26.03.22 01:04:27) 
benim başıma gelse yaptıkları şeyin üzerine bir de sözlükte başlık açarak giderdim. olumsuz deneyim yaşamak suç veya iftira değil, insanları bu şekilde kandırmak art niyetli bir davranış.


  • coldegezenkutupayisi  (26.03.22 01:47:01) 
iftira olmadıkça bişey olmaz. ben de gördüm. birçok firma insanları böyle korkutmaya çalışıyor. ayrıca fake botlarla 5 yıldızlı yorumlar attırıyor. onların yaptığı sahtekarlığa ne demeli?


  • false pretension  (26.03.22 02:10:02) 
1 yıldız verdiğin için sana dava açamazlar.


  • deartheodosia  (26.03.22 09:53:49) 
Boş atıp dolu tutmaya çalışmışlar. Hikaye.


  • babilfish  (26.03.22 14:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.