[]

antalya ev semt sorusu

www.sahibinden.com

ilanla ilgili semt/konum fiyat performans her turlu goruse acigim. simdiden tesekkurler


 
Tarihin en büyük tuzağı, geeckondu mahallesini dönüştürdüler kutu evler. Şantiyesinde bulundum epey, sokağa atacak paran varsa değerlendir. Konum olarak şehrin çok uzağı ve değersiz bir ilçe Kepez.


  • goodz  (24.03.22 21:02:56) 
Bu evleri satamıyorlar bir türlü sanırım. Gecekonduları yıkıp bu Sur yapıyı yaptılar tamamlanamadı tüm proje. Satılık/kiralık evlerin çoğu gecekondusu olup buradan kendisine daire düşenlerin evleri. Belediye ile sorun yaşadılar, şirketle sorun yaşadılar vs.

Antalyada da Bilmem ne konutları, bilmem ne 5 konakları gibi istanbuldaki gibi devasa şeyler yok veya yaygın değil belki ondan tutmamıştır.

Aidatlarının yüksek olduğunu biliyorum ama bu konu kişiye göre değişiyor sanırım çünkü istanbulda 500 1000 tl aidatlara normal diyorlar galiba. Fakat şu an proje tamamlanamadığı için pek bir hizmette yok. (Normalde projenin tamamında avm okul cami vs gibi şeyler var)


İçinden tramvay geçtiği iddia ediliyor ama içinden değil önünden geçiyor yani sitenin dışından.

Bir de şu aralar sanki denize yakınmış diye devremülk gibi satmaya çalışıyorlar fakat araştırdığımda denize servis kaldıracaklarını gördüm yani tam kandırmaca.

Çevresinde pek bişey yok, cezaevi var, sanayinin bir kısmı var.

Sonuç olarak pek tavsiye etmem, fiyatta çok uygun gelmedi bana.

Başka soru varsa alabilirim.
  • infernalcadre  (24.03.22 21:14:42) 
Yan dairem satılık, 3+1 ebeveyn banyolu falan bahçeli mahçeli süper ev, 950.000 istiyorlar. Ben kiracıyım zamanında 275 e satın almadığım için kafamı taşlara vuruyorum. Konumu da bura ile eşdeğer. Site keşmekeşi, aidatı vs herşeyi ayrı dert. Nerede çokluk..... Antalya çok göç aldı son zamanlarda, ev alma niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun. Fiyatlar günlük artıyor.


  • Arthur Dayne  (24.03.22 21:30:26 ~ 21:33:48) 
1 aylık Antalya'lı olarak öncesinde ben de sur yapıyı cazip bulurdum ama gelip görünce o büyü bozuldu.
Şantiye sahası hala orası.

  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (24.03.22 21:39:41) 
semt iyi fazla üzmez. güneye doğru akdeniz üni, antalya arena stadı, adliye ve konyaaltı sahilleri var. yakınında otogar, hayvanat bahçesi falan var. merkezi bir yer sayılır. denize uzaklığı da çok değil. yani semt iyi dediysem merkezi yerlere uzaklık açısından dedim. yoksa oturmuş bir semt yok, semt kültürü hiç yok, bilinmezlik var. burdan ev alanlar kimler? oturacak mı kiraya mı verecek belli değil. yıllardır inşaat halinde zaten. zamanında kamu çalışanlarına bu evler için ödeyebilecekleri fiyat nedir gibisinden bi anket yapmışlardı. ben de katılmıştım, öncelik tanınacaktı falan. meğerse değer/fiyat araştırmasından ibaretmiş. çevremden alan da olmadı.

lakin bu sur yapı bi önceki belediye başkanı ile sıkı fıkı olan bir oluşum. projelerinde gösterilen örnek fotoğraflardaki o amerikanvari sistemin çoğunu büyükşehir belediyesi üstlenmişti. yani sur yapı sadece binaları dikecek, çevresindeki parkları yürüyüş yollarını vs. belediye yapacaktı. başkan değişince mas gibi ortada kaldılar. şimdiki belediye "ben karışmam, banane" diyor. zaten hala şantiye halinde çoğu kısmı. bitmedi yıllardır.

ayrıca sur yapı bir çok bloku başkaca inşaat firmalarına devretti. yani evi sur yapı'dan almıyorsunuz. o inşaat firmalarının ne durumda olduğunu bilemiyoruz. (yapı denetim borçları vs.) çoğu batık durumda ve vurgun peşindeler. 2+1 için fazla fiyat yazılmış. türkiye geneli artan ev fiyatları diyoruz ya antalya'da durum biraz daha farklı. bildiğimiz artış hızından daha fazla artıyor ev fiyatları. yani artıyor da satılan ev görmedim doğru düzgün. adam 2 ay önce 350-400 olan eve birden 950 bin, 1 milyon fiyat biçiyor.

belirttiğiniz ilandaki foroğraflar da zaten maket fotoğraflar. böyle bir yer yok. çünkü sorunlu burası, biter mi bitmez mi belli değil. yıl sonu teslim demiş. her sene bunu diyorlar zaten.
  • Improbable  (25.03.22 11:11:42 ~ 11:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.