[]

elektro gitar'ın devri bitiyor mu?

hem türkiye'de hem dünya'da.

artık solo atan bi adam bile kalmadı. biz lisedeyken herkes birbirine favori solosunu gösterirdi.

fender'lere falan bakıp bakıp iç geçirirdik.

elektro gitar bitiyor mu cidden?

elinde gitarı ile cool cool solo atan adamlar dj setinin arkasındaki kulaklıklı insanlara mı dönüştü?

elimizdeki gitarları çıkartalım mı elden? hala para ediyorken?

 
Yok hocam ya nereye bitiyor elektro gitarin devri. Tabii pek calmiyorsan ve evde oylece duruyorsa sat gitsin.


  • j r r tolkien hayrani  (24.03.22 20:49:20) 
Elektro gitarin devri bitmedi.
Metal muzigin devri bitti.

  • stavro  (24.03.22 22:49:08) 
Elektro gitar da bitmedi, metal müzik de bitmedi. Eskisi gibi mainstream olmaktan çıkmış olabilir ama batıda hala büyük bir kitle var.

Müzik yapmak açısından, grupların devri azalmış olabilir çünkü evde tek başına logic ve midi klavye ile müzik yapan daha avantajlı evet. İşin içine insan, ekipman, kayıt teknolojileri girince işler zorlaşıyor.

Elektro gitar illa solo demek de değil ki? (onlar bile devam da) En düz elektronik müziği yapan bile arkaya bi ritim bi melodi koyuyor gitarla.
  • nhk ni youkosu  (24.03.22 23:37:48) 
elektro gitar devri bitti. belki sonra yeniden gelir. şu an dj setinin arkasındaki adamlar popüler


  • ishak77  (25.03.22 10:26:38) 
benim kuşaktan kimse kabul etmek istemese bile.
evet bitti.

yada bitti değilde, piyano gibi hızlı bir pik yaptı hatta kendi müziğini de yarattı, şimdi diğer enstrumanlar gibi yerini buluyor artık.
  • babafingo  (25.03.22 10:38:42) 
solo atan da var, metal yapan da, eski klasik usül rock yapan da. üstelik gencecik gruplardan da çıkıyor bu.
eskisi kadar göz önünde değiller, çünkü ana akım rock değil artık.

ama bi süre sonra tekrardan kendisine modern yenilikler katarak tekrardan popüler olur. o zaman da eski klasik rock dinleyicisi yeni akımı sevmez, eleştirir filan.
  • barankovan  (25.03.22 11:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.