[]

yemek spor

spor yapan bekarlar sürekli tavuk, kırmızı et pilav mı yiyorsunuz? oturup farklı yemekler yapıyor musunuz? bir de her gün yemek hazırlamıyorsunuzdur sanırım. birkaç günlük mü yapıyorsunuz?




 
surekli tavuk, kirmizi et, pilav (veya muadili) yiyorum acikcasi. yapabiliyorsam 2-3 gunluk yemek yapmaya ozen gosteriyorum, ama uc gun dayanmiyor hicbir yemek maalesef :D


  • reavelyn  (24.03.22 17:41:51) 
Haslanmış nohut al veya kendin haşla buzdolabı poşetine koy buzluğa at. Süperfresh in bezelyesini al onu da buzluğa at. Her pilava birer avuç at. Onlarla pişir pilavı.
Menüyü zenginleştir.

Bir de Kiwi'nin buharlı pişiricisinden al. Ara sıra, karnıbahar, brokoli, enginar haşla. Çeşit olsun.

Etli kurufasulye ya da etli mercimek de çok kolay. Yaparsın sen onları. Hem proteinin hepsini hayvansaldan tamamlamak iyi değildir. Bitkisel proteinin emilimi zordur ama gereklidir.

Patlıcanı çatalla delip at fırına 40 dakika 180 derece. Çıkar, soy, ez, zeytinyağı pul biber, tuz. Ohh mis.

Her gün farklı bir sebze ilave et ana menüye. O vitaminler, mineraller lazım sana. Hem kalorisi de az.

Kereciz tarifi de vereyim mi? :)
  • Mirket  (24.03.22 18:00:00) 
tavık et pilav bir çeşit devlet memurluğu gibidir. maaşın garantidir ama kendinden özel bir şey beklememen gerekir.

spor yapan erkekler için birkaç günlük ev yemeği hazırlamak idealist olmayı, disiplini ve mutfak ilgisini gerektirir.

ben haftasonu bir günümü yemek hazırlamaya ayırıyordum. marketten birkaç kilo domates mantar pancar havuç biber vs. sebze alıp hepsini soyup ayıklayıp hazırlaypıp kutulara kaldırıyordum. yumurtalar haşlıyordum. bazılarını pişirip kaldırıyordum. yemek vakti ısıtıp yiyordum...
  • aloneinthedark  (24.03.22 18:01:02) 
Aynen dediğiniz gibi oluyor çoğunlukla. Sebze, bakliyat, çorba da yapmaya çalışıyorum ama.


  • ruhen hastayim ben  (24.03.22 18:05:01) 
Açıkcası belli bir zamandan sonra ağız tadı diye bir şey kalmıyor.
Bildiğin evcil hayvan kıvamında besleniyorum (Pilav, makarna, tavuk, et, yumurta, yulaf) gün aşırı dönüp duruyor tatdan ziyade yemek yemek için yiyorum.
Arada değişik şeyler görüp alıyorum marketten ama dolapta unutup yemediğim çok oldu.

Bazen dur bugün dışardan söyliyeyim diyorum bakıyorum yemeksepetine yiyecek birşey bulamıyorum :(
  • catamenia  (24.03.22 22:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.