[]

Aidatsız Kredi Kartı

Selamlar,
Kredi kartı başvurusunda bulunacağım ancak aidatlı ve aidatsız diye kredi kartları var, müşteri temsilcisi de net bilgi vermedi farkına dair. Aidatsız kredi kartı kullanmanın nasıl olumsuz bir yanı var? Garanti Bonus (aidatlı) Garanti Flexi (aidatsız)



 
aidatsiz olanlarda taksit vb kampanya olmuyor. fakat bazı kartlar yine de yılda birkaç kez birkaç taksite bölmeye izin veriyor ücretsiz olarak. tek tek bakmak lazım.


  • orient blue  (23.03.22 14:36:24) 
Kredi kartı kampanyalarını, avantajlarını takip eden biri değilseniz hiç düşünmeden aidatsız alın geçin.
Sonra her sene kart aidatı kesecekler, telefon edeceksiniz, ikna edeceksiniz, kalma sözüne karşılık kestikleri paranın bir kısmını puan olarak karta tanımlayacaklar vs. Size bir avantajı da olmayacaksa süreki bir uğraşı.

  • michael_knight  (23.03.22 14:58:10) 
Maaş alıyorsanız, bankanızdan kredi kartını aidatsız alabilirsiniz böylece kampanyalardan geri kalmazsınız.

Ben pek kampanya takip etmediğim için aidatsız kartlar işimi görüyor.
  • iustitia omnibus  (23.03.22 15:25:28) 
çok alış veriş yapıyorsanız aidatlı olan daha uygun aslında. ben senelik en az 500 tl bonus kazanıyorumdur. 200 civarı aidatı var ama arayınca bi 150 civarını yine bonus olarak yüklüyorlar, kartı kapatmama sözüne karşı.

aidatsız kart alırsanız bonus kampanyalarından yararlanamıyorsunuz.
  • contavolta  (23.03.22 15:44:35) 
normal bankalardan aidatsız almak durumundaysanız, hiç almayın derim. Hiç bir avantaj sağlamıyorlar.

Onun yerine enpara kredi kartına başvurun en azından faizsiz taksitlendirme avantajınız olur.
  • kindarfil  (23.03.22 16:04:13) 
Aidatsız kartlarla çatır çatır avantaj sağlıyorum. Ezberden konuşanlara bakmayın. Çok ufak farklar olabiliyor. Taksit sayısı 6 değil 4 oluyor gibi.


  • baal  (23.03.22 16:28:07) 
bu güne kadar hiç bir bankaya kart için aidat ödemedim. başvuru sırasında aidat ödemeyeceğimi belirterek pazarlık yaptım.
evet. bankalarla da pazarlık olur.

  • ankarakecisi  (23.03.22 19:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.