[]

İş arkadaşına nasıl açılırım

Merhaba duyuru,

Birkaç ay önce hayatımda tanıdığım en mükemmel ve beyinlerimizin senkronize çalıştığı bir insan işyerimizde başladı. (Ben 26e, kendisi 31k)

Kahve içmeye vs. çağıramıyorum çünkü zaten ben, kendisi, genellikle bir kadın arkadaş daha kahveye çıkıyoruz haftada bir iki. Yine haftada bir akşamları dışarıda konser olur meyhane olur içmeye vs. gidiyoruz üç kişi.

Geçen hafta hepimiz biraz sarhoşken ilişkiler konusunda bir ranta başlamıştı, o sırada fark ettim ki aslında kendisini mutlu edebilecek insan benim, çok eminim. Benim için onun olduğu zaten kesin. Bi noktada cümlelerimizi tamamlıyorduk klfdjgd. Bu yüzden açılmam gerekiyor :)

Dürüst olmak gerekirse üniversiteden beri sadece uzun ilişkilerim olsa da hep Tinder'dandı ve gerçek hayatta nasıl açılınıyor bilmiyorum :(

Dışarıda birebir buluştuğumuz bir gün senden hoşlanıyorum mu diyoruz dümdüz hehe. En son ortaokulda falan orada kaldım. Yardım lütfen :(

Not olarak, ondan pek bir sinyal alamadım ama bu konuda hep odun olmuşumdur zaten. İşyerinden ayrılmayı düşündüğümü öğrenince "ya gitme ya lütfen :(" yapmıştı bayağı üzülmüştü ama sayılmaz bu bence.

İkimiz birlikte tenis kursuna yazılacağız, şimdiden yaz için bu 3 kişi tatil önerileri falan geliyor kendisinden. Arkadaşlığa da okayim ama arkadaş sandığı biri olarak ona yazıp hayallerini yıkmak istemeyeceğim için ret yiyeceksem de baştan yemeyi mantıklı buluyorum.

 
Her şey böyle güzel gidiyorken bi açılıyorsun hatun ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyor. Bence tavırlarını iyi analiz edin bakışlarını falan yoksa duvara toslarsınız.


  • olaylar olaylar  (22.03.22 23:44:33) 
neden bir aktiviteye birlikte gidelim mi diyemiyorsun, anlamadım. sevdiği bir şarkıcı, grup olur, tiyatro olur, havalar düzelince yakın mesafe bir gezi olur, hiç olmadı kahveleri alıp sahilde yürüyelim mi ne dersin, diyebilirsin.

dümdüz açılma. önce birlikte bir şeyler yapın, yakınlaşın.

böyle biriyle sadece arkadaşlık seni ileride kesin üzer. hiç girme salt arkadaşlık işine.

ne kadar güzel hislerin var, yapacağın bir hamle ile ne kadar mutlu olacağını düşün. hadi biraz cesaret.
  • gabe h coud  (22.03.22 23:46:33) 
@gabe mevcut durumda iş arkadaşı olarak zaten bunların hepsini yapıyoruz bazen ikimiz, bazen diğer bir kadın arkadaş da dahil oluyor.

tiyatro, konser, klasik müzik dinletisi, kahveleri alıp yürüme hepsi yapıldı. o yüzden sonraki adıma nasıl taşırım bilmiyorum.
  • aguen  (22.03.22 23:55:20) 
Ben bu işlerde gaz verme taraftarı değilim. Önce onun ilgisi var mı yok mu onu ölç. Ne bileyim, Instagram'da bir kız fotoğrafına bak onun yanında. Belki "yakışır kardeşimeee" deyip enseni tutacak. 5 yaş da az değil. Sana bakıyor mu, kıskanma belirtisi var mı, akşam, gece WhatsApp'tan yazıyor mu, bunları bir düşün. Açılacaksan da etkinliği falan bırak. Sakin bir yere davet et.


  • dissendium  (23.03.22 00:08:20) 
moral bozmak gibi olmasın ama sizin iş olsaydı şimdiye dek olurdu gibime geliyor.
ama yine de bunu öğrenmeden rahat edemeyeceksiniz.
o nedenle direkt açılmak yerine yoklama çekin. o genellikle gelen kadın arkadaşın olmayacağı başbaşa bir etkinliğe çağırın. içinde az biraz romantik ortam barındırsın. yani tiyatroya gidelim değil de hafta sonu sadece ikimiz gezmeye gidelim gibisinden.
  • lazpalle  (23.03.22 09:26:03) 
Abi 31k'nın 26e'de gönlü olsaydı 26e'yi 10 kez falan tavlamıştı şimdiye kadar. Unut bence..


  • mg3929  (23.03.22 09:29:25) 
kadınlar, kendilerinin yaşça büyük oldukları ilişkilerden bir nebze çekiniyorlar ama yine de belli sinyalleri alıyor olman gerek. almıyorsan cidden hiç öyle bir şey düşünmüyor olabilir. kadınlar nasıl beceriyor bunu bilmiyorum ama çok denk geldim, bildiğin sevgililerden daha çok takılıyor bir kadın bir erkek, erkek açılınca "ama arkadaş olarak görüyorum ben seni .ss" diyebiliyor kadın tarafı. kadınların duygularını kestiremiyor insan. kendinden yola çıkarak çıkarım yapma bence. direkt ilişki niyeti olsa mutlaka sinyalleme yapar. bir süre daha devam edin bence o sinyali almıyorsanız zorlamayın.


  • furry burns  (23.03.22 10:59:01) 
Güzel cevaplar gelmiş, ikna olmaya yaklaştım gibi :(

Öte yandan daha kendisi başlayalı 2 ay oldu ve işini öğreten kişi ben olduğumdan ekstra saygılı davranmak zorundaydım etik olarak. O olay yeni yeni bitti ben de sinyal vermedim tbh.

Kafa dengi olduğumuzu o da biliyor, diğer arkadaşa kendisi anlatmıştı da neyse. Redpillciler dışında herkesin tüm yorum ve mesajlarını ciddiye aldım teşekkürler.

- - - - - - - - - -

Ama asıl sorum şeydi, bu ortamda crush kişisine "kahve içelim mi" diyerek yürüyemem, nasıl açılabilirim o konuda bir beyin fırtınası yapalım yetişkin kişiler halp.
  • aguen  (23.03.22 11:51:13) 
yaş farkını problem etmesen çoktan yürümüştün zaten
önce kendi içinde ya ben ilerde daha kafa dengi yaşıma uygun birine denk gelirsemi çözüp gerçek duygularını paylaşırsan şansın olabilir

  • mantık  (23.03.22 15:31:12) 
yani her zaman en oluru kahve teklifidir de öyle bir ortam olmuyor zaten sürekli gittiğiniz için. hoşlandığı tarzda veya sevdiği bir oyuncunun olduğu bir film vizyona girdiğinde, şu film çıkmış gidelim mi de diyebilirsin. öncesinde de oturur bir şeyler içer konuşursunuz.


  • furry burns  (24.03.22 09:15:37) 
Her şey böyle güzel gidiyorken pat diye dudaklarına yapışıyorsun


  • rahmi pinkfloydoglu  (24.03.22 09:25:24) 
"senden hoşlanıyorum" fln bunlar lise seviyesi unutun. size gönlü varsa zaten her türlü olur.
31 yaşındaki kadınla daha açık konuşabilirsiniz. mesela böyle üç kişi takılmak değilde sadece ikimizin olduğu bir ilişki istiyorum ne dersin gibi.

  • nuisance  (24.03.22 10:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.