[]

Usb c-hub

Merhaba, macbook için usb dönüştürücü almak istiyorum ama çok farklı fiyatta ürünler var hangisini almalıyım emin olamadım. Max 400₺ verebilirim. Apple’in orijinalini mi almak en iyisi olur? Başka bir marka alındığı da pc’yi bozma ihtimali var mıdır?




 
Ağustos 2021'de linkteki ürünü 340 TL'ye almıştım. O günden bu yana sorunsuz kullandım. Halen kullanıyorum.
Kaliteli görünen, sorunsuz bir adaptör. MacBook Air M1 için kullandım. Şimdi Macbook M1 Max aldım, onda da sorunsuz.

Fakat M1 ilk çıktığı zamanlarda birkaç ay anakartı yananlar olmuş. Suçu da onaylı olmayan adaptöre bağlamışlar. Anladığım kadarıyla Apple bir güncelleme yoluyla bunu engellemiş. Ama benim içim yine de rahat etmedi. Endişelenmemek için hiçbir zaman bunun üzerinden şarj etmedim, hep orijinal şarj kablosunu direkt bilgisayara takarak şarj ettim.

www.hepsiburada.com

Apple'ın orijinal ürünü yok sanırım, onayladığı markalar var ama fiyatlar uçuk olsa gerek ve yeterince çıkış yoktu onlarda.
  • michael_knight  (22.03.22 21:43:22) 
Üstteki ürünü kullanıyorum ben de.(3 usb-a, 1 hdmi, 1 power delivery) Ben gerektiğinde üzerinden şarj da ettim.

Gayet memnunum. Bozma ihtimali yok ama tek sıkıntı olabilecek şey güç olayı evet. Garanti olsun dersen onun üzerinden şarj etmezsin.

(bunun 4 usb'li ama hdmi olmayanı vs. bazı farklı modelleri vardı, bazen onlar amazonda daha ucuz oluyordu ara ara bak derim)

Baseus ve Ugreen'lere bak derim.
  • nhk ni youkosu  (22.03.22 23:28:32 ~ 23:32:24) 
İlk aldığım ürün kalitesizdi ve 2 ayda arızalandı. Daha sonra belkin marka aldım apple sitesinde de mevcut sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sürekli kullanılacak bir ürün için benim gibi ucuza kaçmayın daha sonra mecburen kalitelisini almak zorunda kalıyorsunuz.


  • Weeze3r  (22.03.22 23:38:34) 
usb için kullanacaksanız bence dönüştürücü almayın. onun yerine çeviriciler var. onlar daha kullanışlı. www.amazon.com.tr

dönüştürücü almıştım ama isterseniz 150 liraya vereyim size. www.hepsiburada.com
  • do you remember me  (22.03.22 23:43:02 ~ 23:43:27) 
Daha 2 hafta once aldım. Kaliteli gozukuyor. Usb ve hdmi kısımlarını denedim. Projeksiyonda hdmi kısmı baya basarılı geldi bana. İnceleyebilirsiniz.
Baseus Metal Gleam 4 in 1, Çok Fonksiyonlu Bilgisayar/Telefon Hub Adaptörü, Gri, Bağlantı Sayısı: 4, Giriş: USB Type C, Çıkış: USB Type A 3.0 X 3, USB Type C (PD),Seyahat Boy www.amazon.com.tr

  • solenkol  (23.03.22 10:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.