[]

Eurobond alınır mı?

Ayda ort köşeye 10 k para koyabiliyorum. Genelde dolara çeviriyordum ama eurobondu gördüm biraz araştırdım mantıklı geldi. Minimum 1-2 yıl ihtiyacım olmayacak parayı burada değerlendirmek nasıl olur sizce. Şu an 2k dolarla girmeyi düşünüyorum ne dersiniz? hemen hemen 10 yıl vadeli düşünüyorum bond süresi olarak. Dolar bazında pasif gelir sonuçta.




 
bir iki hafta önce tunç şatıroğlu da önerdi. 10 yıla dünya batmaz, bana da bu para sağlık harcaması vs, gerekmez, kafam rahat olsun al-sat yapmayım, diyorsan gayet mantıklı.


  • baba553  (22.03.22 21:24:42) 
1-2yıl ihtiyacın olmayacak 2sene sonunda lazım olur dersen 2 yıllıl eurobondu alabilirsin. 10yıllık alırsan 2 yıl sonra satarsan zarar da edebilirsin kar da:) kar edersen vergi işleri va işin içine girebilir ayrıca.


  • solenkol  (23.03.22 10:55:04) 
3 yıllık aldık biz 2023'de bitiyor. yüksek miktar para olduğu için mantıklı bence, ne yapacağımızı bilmiyorduk o parayla.

ama 2k dolar değmez diyorum ben borsada oyna parayı en azından bir şey kazanma şansın olur 2k doları 5 yıl eurobond yapsan zaten ne gelecek en fazla?
  • mhmtt  (23.03.22 11:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.