[]

Gece ısınmak için elektrikli battaniye mi elektrikli soba mı

Daha ekonomik olur sizce?




 
Gece boyu ısınmak için battaniye tehlikeli, yatmadan önce battaniye ile yatak ısıtılmalı ama yatmadan önce fişi prizden çekilmeli.


  • John Bloor  (22.03.22 18:06:23) 
Gece ısınmak için kalın yorgan daha iyi olur. Uyuma veriminin max olduğu sıcaklık odanın 18 derece olduğu sıcaklık zaten. Yatak odanızı öyle aman aman ısıtmanıza gerek yok. Uygun bi yorganla güzel bi uyku çekersiniz.

Yağlı radyatör almak daha mantıklı olur sizin için. Ufo gibi bir ısıtıcı yerine elektrikli radyatörler çok daha iyi iş görüyor.
  • zimbirik  (22.03.22 18:09:03) 
battaniye daha ekonomik. çarpıp öldürmez ama manyetik alan oluşturduğu için uzun vadede sağlıksız olabilir.


  • do you remember me  (22.03.22 18:09:40) 
açılın size yatakta üşümemenin bedava yolunu söylüyorum.
çarşafın üzerine serilmiş bir adet battaniye ile yorganın altına serilmiş bir adet battaniye arasına yatın. yani siz çarşaf ve yorgana değil, battaniyeye temas edeceksiniz. genelde battaniye yorganın üstüne örtülür ama benim dediğim şekilde hem yatağa girdiğinizde yatak buz gibi gelmiyor hem de daha sıcak tutuyor.
hatta altınızdaki battaniyenin çok kalın olmasına bile gerek yok, incecik polar battaniyeler bile kurtarır.
  • halanne  (22.03.22 18:20:49) 
%80 gıdı tüyü kaz tüyü bir yorgan al.
Çok pahalıdır.
İddia ediyorum pijaman bile fazla gelecek.
  • Mirket  (22.03.22 18:39:56) 
www.vigo.gen.tr

ufo gibi ışık yok, yağlı radyatör gibi geç ısınmıyor, ortamdaki oksijeni yakmadığı için baş ağrısı yapmıyor.
  • Phoebe  (22.03.22 19:09:11) 
Elektrikli battaniye ile yatağını tutuşturmuş biri olarak yazıyorum. Battaniyeye karar verirseniz cok dikkat edin, uyumadan once mutlaka fişini çekin. Bende cok üşürüm ilk yataga girdiğimde ve ısınana kadar uyuyamam bu yuzden sicak su torbası kullanıyorum. Ona da dikkat etmek lazım nasil başardıysam sicak su torbasinida patlatmistim =)


  • icimdekipollyannatinerebasladi  (22.03.22 19:17:30) 
flanel/pazen nevresim takımı alın. çok memnun kalacaksınız. battaniye de soba da çok tehlikeli. sakın uyurken açık bırakmayın.


  • dedim ben sana  (22.03.22 22:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.